Franky Vercauteren: "Wij moeten vooral Anderlecht zijn en dan ben je favoriet"

17-1-2020 16:25:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht krijgt zondagavond (18 uur) leider Club Brugge over de vloer. Zeven punten achterstand telt paars-wit op plek zes, met nog maar negen wedstrijden te gaan. ?t Is weer van moeten dus voor Anderlecht. ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Roofe blijft onzeker voor zondag (17-01-2020)
Trainer Frank Vercauteren heeft vanmiddag met de aanwezige pers gepraat over de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge, de eerste na de winterstop. Vercauteren praatte onder andere over de blessures en over de recente bekernederlaag tegen Club in december.
>> Lees verder

Lotto Park volledig uitverkocht (17-01-2020)
De wedstrijd tegen Club Brugge in de kwartfinale van de Croky Cup wordt opnieuw gespeeld zondag, deze keer is het de thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Ook deze keer zal deze wedstrijd plaatsvinden in een kolkend Lotto Park: alle tickets zijn verkocht!
>> Lees verder

Selectie: geen Roofe, wel Colassin (19-01-2020)
Anderlecht kan tegen Club Brugge niet rekenen op Kemar Roofe. De spits is onvoldoende hersteld van zijn kuitblessure en zit niet in de 21-koppige selectie die Anderlecht bekend maakte. Wel erbij is Antoine Colassin (foto). Hij is de enige diepe spits.
>> Lees verder

Nineties-legendes geven aftrap (19-01-2020)
Voor de aftrap van de partij tegen Club Brugge nodigt Anderlecht drie oude gloriën uit. Johnny Bosman, Wim Kooiman en Michel De Wolf komen naar het Lotto Park. Samen voetbalden ze vijftien jaar voor Anderlecht
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Club Brugge (19-01-2020)
Vanavond om 18 uur hervat Anderlecht de competitie met een thuiswedstrijd tegen leider Club Brugge. Een maand geleden dolde Club met Anderlecht in de beker. Benieuwd of paars-wit vandaag we een vuist kan maken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.