Peter Vandenbempt: "Opmars Anderlecht te wijten aan Vercauteren en Roofe"

13-11-2019 11:1:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Trainerswissels leveren vaak geen gunstig effect op, Frank Vercauteren nam wel een goede start bij RSC Anderlecht. Het voetbal oogt minder aantrekkelijk, de punten stromen nu wel binnen. Met een 14 op ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Chadli: "Niet uitgesloten dat ik bij Anderlecht blijf" (14-11-2019)
Nacer Chadli speelt zaterdag met de Rode Duivels tegen Rusland. Een basisplaats zit er dik in, want de flankspeler toont bij Anderlecht dat hij in topvorm verkeert. Vanmiddag sprak Chadli met de pers en ook zijn toekomst bij Anderlecht kwam aan bod.
>> Lees verder

Cobbaut: "Dit voelt als eerste schooldag" (14-11-2019)
Elias Cobbaut beleeft zijn eerste dagen bij de 'grote' Rode Duivels. Tijdens het EK voor U21 overtuigde hij Roberto Martinez en vijf maanden later haalt de Spanjaard hem erbij. "Ik had dit echt niet zien aankomen", vertelt Cobbaut bij Sporza. "Ik ga ervan genieten, of ik nu speel of niet."
>> Lees verder

Verlies in oefenmatch tegen Oostende (14-11-2019)
Zoals gewoonlijk werd er tijdens de interlandbreak een oefenmatch ingelast om reservespelers matchritme te laten opdoen. Vandaag werd met 3-1 verloren in Oostende.
>> Lees verder

Advocaten Sambi Lokonga twijfelen over contractverlenging (14-11-2019)
De advocaten van Albert Sambi Lokonga onderzoeken of juridisch alles correct verlopen is bij de eenzijdige contractverlenging door Anderlecht. Vorige week lichtte paars-wit een optie in het contract van de middenvelder. De advocaten kijken nu of dit wel rechtsgeldig was.
>> Lees verder

Verjaardag Bubacarr Sanneh (14-11-2019)
Vandaag verjaart Bubacarr Sanneh! Wij wensen hem van harte een gelukkige 25e verjaardag!
>> Lees verder

Colassin trefzeker bij Belgische U19 (13-11-2019)
De Belgische U19 zijn goed gestart aan hun EK-kwalificatietoernooi. In de eerste wedstrijd ging IJsland met 3-0 voor de bijl. Antoine Colassin (foto) zette in de 85e minuut de eindstand op het bord. 
>> Lees verder

Medische staf op bezoek bij Manchester City (13-11-2019)
RSC Anderlecht kampt de laatste maanden met heel wat blessures. Op sociale media wordt de medische staf dan ook in twijfel getrokken door de supporters. Die medische staf was te gast bij Manchester City, de ex-club van Vincent Kompany. 
>> Lees verder

Dimata revalideert verder op Neerpede (13-11-2019)
Landry Dimata revalideerde de laatste maanden in het buitenland. Maar sinds kort is hij weer aanwezig op Neerpede. Thomas Didillon deelde op zijn Instagram-account een filmpje van Dimata in het binnenzwembad met de tekst: "Guess who's back". Een terugkeer op het veld is nog niet voor meteen.
>> Lees verder

Sambi Lokonga: "Werken in alle rust verder" (13-11-2019)
RSC Anderlecht heeft de optie van één extra seizoen in het contract van Sambi Albert Lokonga gelicht. De onderhandelingen voor een verdere verlenging lopen nog. Sambi Lokonga geeft zelf aan zeker nog twee seizoenen voor paars-wit te willen spelen, maar onder de juiste voorwaarden.
>> Lees verder

Wintertransfer voor Trebel? Fransman bezoek Al Shabab (13-11-2019)
Adrien Trebel lijkt nu mogelijk toch te zwichten voor een transfer naar de woestijn. Het Nieuwsblad weet dat de middenvelder gisteren een bezoekje bracht aan Al Shabab. De Saudische club wilde Trebel in de zomer al aantrekken, maar toen wees hij het aanbod af.
>> Lees verder

De Caigny scoort vijf keer voor Rode Duivels (12-11-2019)
Een uitmuntende Tine De Caigny heeft de vrouwelijke Rode Duivels vanavond naar een 6-0-zege tegen Litouwen geleid. De spits van Anderlecht scoorde maar liefst vijf keer. In de EK-kwalificatie leidt België samen met Zwitserand met 12 op 12.
>> Lees verder

Delcroix vervoegt jonge Duivels (12-11-2019)
Bondscoach Johan Walem heeft Hannes Delcroix bij de selectie van de Belgische U21 gehaald. De verdediger, door Anderlecht dit seizoen uitgeleend aan RKC, vervangt de geblesseerde Sebastiaan Bornauw. 
>> Lees verder

Musona niet aan de bak bij Anderlecht, wel bij nationale ploeg (12-11-2019)
Knowledge Musona komt al een tijdje niet meer in de plannen van RSC Anderlecht voor. De wedstrijden die hij speelt is af en toe met de B-kern. Zijn thuisland Zimbabwe rekent wel nog op hem, hij is er ook de kapitein van de nationale ploeg en opgeroepen voor de volgende interlands van Zimbabwe. 
>> Lees verder

Trebel werkt hard aan revalidatie (12-11-2019)
Frank Vercauteren rekent op Adrien Trebel en hoopt hem na de interlandbreak te kunnen recupereren. Alleen valt het af te wachten of dat haalbaar is. Ondertussen werkt de Fransman wel hard aan zijn revalidatie. Elke dag is hij te vinden bij Move to Cure. 
>> Lees verder

Chadli meldt zich in Tubeke (12-11-2019)
Even waren er twijfels of Nacer Chadli de interlands met de Rode Duivels zou halen. Vrijdag moest hij vervangen worden met last aan de kuit. Maar een weekend rust heeft deugd gedaan en Chadli meldt zich vandaag gewoon aan in Tubeke bij de nationale ploeg. 
>> Lees verder

Voor welke Anderlecht-spelers kwamen scouts naar Waregem? (11-11-2019)
Heel wat buitenlandse scouts woonden vrijdag de partij van Anderlecht in Zulte Waregem bij. Verschillende media linken namen van geïnteresseerde clubs aan Anderlecht-spelers. Onder meer Hendrik Van Crombrugge en Kemar Roofe werden aandachtig gevolgd.
>> Lees verder

Deal tussen Arnesen en Feyenoord is rond (11-11-2019)
Frank Arnesen heeft een nieuwe club. De Telegraaf weet dat de Deense oud-manager van Anderlecht dit weekend een overeenkomst bereikt heeft met Feyenoord. Vanaf medio januari treedt hij in dienst bij de Nederlandse traditieclub.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.