Saelemaekers: "We kunnen Peter Zulj daar niet op afrekenen"

10-11-2019 11:39:10 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De Oostenrijker Peter Zulj blijft de gemoederen beroeren bij Anderlecht. Bij de fans is hij niet echt populair, zelfs na de assist voor de winnende treffer op Zulte Waregem. Zijn nonchalance bij de tegengoal ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Voor welke Anderlecht-spelers kwamen scouts naar Waregem? (11-11-2019)
Heel wat buitenlandse scouts woonden vrijdag de partij van Anderlecht in Zulte Waregem bij. Verschillende media linken namen van geïnteresseerde clubs aan Anderlecht-spelers. Onder meer Hendrik Van Crombrugge en Kemar Roofe werden aandachtig gevolgd.
>> Lees verder

Deal tussen Arnesen en Feyenoord is rond (11-11-2019)
Frank Arnesen heeft een nieuwe club. De Telegraaf weet dat de Deense oud-manager van Anderlecht dit weekend een overeenkomst bereikt heeft met Feyenoord. Vanaf medio januari treedt hij in dienst bij de Nederlandse traditieclub.
>> Lees verder

Chadli onzeker voor interlands (09-11-2019)
Nacer Chadli kwam niet ongeschonden uit de partij op Zulte Waregem. De flankaanvaller, die met een doelpunt opnieuw van goudwaarde was voor Anderlecht, had na afloop opnieuw last van zijn kuit.
>> Lees verder

Buitenland stuurde scouts naar Zulte Waregem (09-11-2019)
De wedstrijd van gisterenavond in Zulte Waregem werd bijgewoond door heel wat scouts van topclubs in Europa. Verschaeren en Sambi Lokonga staan hoog op de verlanglijstjes van verschillende clubs, maar Anderlecht wil hen volgens Het Laatste Nieuws zelfs niet laten gaan voor een monsterbod.
>> Lees verder

Chadli: "Blij met de drie punten, maar spel kan beter" (09-11-2019)
Nacer Chadli zette de openingstreffer op het scorebord na vier minuten, 0-1 voor RSC Anderlecht. De Rode Duivel is blij met de overwinning maar geeft toe dat het spel van paars-wit beter moet. Maar wat telt zijn de drie punten. 
>> Lees verder

Zulj excuseerde zich meteen bij Vercauteren (09-11-2019)
Peter Zulj stond amper twee minuten op het veld toen hij domweg de bal in de voeten van Larin speelde met de 1-1 tot gevolg. Enkele minuten later leverde hij wel de assist voor het winnende doelpunt van Kemar Roofe. Meteen na affluiten ging de Oostenrijker zich excuseren bij coach Frank Vercauteren. 
>> Lees verder

Winterstage wellicht opnieuw in Pinatar (09-11-2019)
Van 5 tot 12 januari trekt RSC Anderlecht op winterstage. Dat zal waarschijnlijk opnieuw richting Murcia zijn. Paars-wit was vorig jaar ook op stage in San Pedro del Pinatar en ook nu ligt die bestemming opnieuw op tafel met de meeste voorkeursstemmen. 
>> Lees verder

Zulj van antiheld naar held (08-11-2019)
Anderlecht heeft opnieuw een mooie stap naar boven gezet. Aan de Gaverbeek voetbalde het ver van geweldig, maar het pakte wel drie broodnodige punten. Invaller Peter Zulj leek op weg om de antiheld van de avond te worden, maar in de slotfase zorgde hij met een subtiele assist alsnog voor de 1-2.
>> Lees verder

De Caigny trefzeker met Red Flames (08-11-2019)
De Red Flames hebben zopas met 1-4 gewonnen op het veld van Kroatië. Anderlecht speelsters De Caigny, Deloose en Deneve speelden de volledige wedstrijd.
>> Lees verder

Twee wijzigingen in vergelijking met vorige week (08-11-2019)
Om 20:30 opent Anderlecht de 15de speeldag op gang in het Regenboog stadion. Franky Vercauteren voert twee wijzigingen. Deze 11 namen moeten de ongeslagen reeks van 7 wedstrijden verder zetten.
 
>> Lees verder

Vijf Anderlecht-spelers bij nationale beloften (08-11-2019)
Ook bondscoach Johan Walem maakte zijn selectie bekend voor de nationale beloften. Daarin zijn vijf Anderlecht-spelers te vinden: Alexis Saelemaekers, Sieben Dewaele, Jérémy Doku, Francis Amuzu en Sambi Albert Lokonga. 
>> Lees verder

Cobbaut wordt Rode Duivel (08-11-2019)
Deze middag rond 12u maakte bondscoach Martinez de selectie van Rode Duivels bekend voor de wedstrijden tegen Rusland (16 november) en Cyprus (19 november). Anderlecht levert 4 spelers mét nieuwkomer Cobbaut.
>> Lees verder

Anderlecht in poleposition voor Samson Tijani (08-11-2019)
De 17-jarige Nigeriaanse middenvelder Samson Tijani liet zich opmerken tijdens het WK U17. Zijn prestaties hebben de interesse gewekt van vele Europese topclubs, maar volgens All Nigeria Soccer zou Anderlecht de beste papieren hebben om Tijani aan te trekken.
>> Lees verder

Roofe: "Stomverbaasd dat Kompany mij kende" (08-11-2019)
Kemar Roofe zit aan vier treffers in zes wedstrijden. Hij kwam destijds aan bij RSC Anderlecht met een enkelblessure, maar nu lijkt hij vertrokken. Roofe geeft toe dat hij zonder Vincent Kompany nooit naar Anderlecht zou zijn gekomen: "Zonder Vincent had ik nooit getekend".
>> Lees verder

“Ik had verwacht mét Deschacht te spelen” (08-11-2019)
RSC Anderlecht treft vanavond een oude bekende in het Regenboogstadion. Olivier Deschacht is er immers verdediger van dienst. Frank Vercauteren en Deschacht kennen mekaar van bij de jeugd van paars-wit. Vorige zomer wou Vercauteren hem zelf naar Oud-Heverlee Leuven halen.
>> Lees verder

Sleutelwedstrijd (08-11-2019)
Vanavond tegen Zulte-Waregem is dé wedstrijd voor RSC Anderlecht van aansluiten of achterop blijven. Dat geeft ook coach Frank Vercauteren toe. Bovendien zou een overwinning een serieuze opsteker zijn om met een positief gevoel de interlandbreak in te gaan. 
>> Lees verder

Dury: “Over Anderlecht spreek je met respect” (08-11-2019)
RSC Anderlecht neemt het vanavond aan de Gaverbeek op tegen Zulte-Waregem, een ploeg die momenteel in de top zes staat. Francky Dury ontvangt paars-wit alvast met respect, ook voor hun huidige coach Frank Vercauteren heeft Dury niets dan respect.
>> Lees verder

Dimata krijgt loon verder uitbetaald (08-11-2019)
Landry Dimata wordt dit seizoen niet meer verwacht op een voetbalveld. De spits is al langer dan zes maand out en dan mag RSC Anderlecht hem in principe op de ziekenkas zetten. Maar de club doet dat niet en betaalt zijn loon gewoon verder uit. Een mooi gebaar van paars-wit.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.