Warning: strpos(): Offset not contained in string in /var/www/www.anderlecht-online.be/purplespirit.php on line 131

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /var/www/www.anderlecht-online.be/purplespirit.php on line 131
Anderlecht Online - Morgen 20 juli Hamburg - RSC Anderlecht (PurpleSpirit: 19-7-2019 19:59) - Morgen 20 juli Hamburg - RSC Anderlecht

Morgen 20 juli Hamburg - RSC Anderlecht

19-7-2019 19:59:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Morgen middag speelt Anderlecht een oefenduel tegen Hamburg. De aftrap is 13u30. Je kan de match tegen HSV gewoon live volgen hier op Facebook! ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Wedstrijd tegen Hamburg live op Facebook (19-07-2019)
Morgen speelt RSC Anderlecht een oefenwedstrijd tegen Hamburg. De wedstrijd zal live te volgen zijn op de Facebook-pagina van Anderlecht. De aftrap is om 13.30 uur. Volgens onze info zullen er ook redelijk wat Anderlecht-supporters aanwezig zijn.
>> Lees verder

Nasri en Sandler mee naar Hamburg (19-07-2019)
RSC Anderlecht is het vliegtuig opgestapt richting Hamburg. Nieuwkomers Samir Nasri en Philippe Sandler zijn mee. Onder meer Bubacarr Sanneh, James Lawrence, Isaac Kiese Thelin, Frank Boeckx, Ivan Santini en Adrien Trebel zijn niet mee.
>> Lees verder

Wedstrijd tegen Hamburg ook live te volgen op Facebook (19-07-2019)
RSC Anderlecht neemt het morgen op tegen Hamburg in het Volksparkstadion. De aftrap is voorzien om 13u30. De oefenwedstrijd is ook live te volgen via de officiële facebookpagina van Anderlecht. Het is nog niet zeker of Vincent Kompany op het veld zal staan. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.