Geen contract voor Sidney Sam

19-7-2019 17:58:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Opvallend nieuws van bij Anderlecht: Sidney Sam krijgt geen contract bij paars-wit. De 31-jarige transfervrije flankaanvaller en voormalig Duits international had nochtans een goede indruk nagelaten in ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Sam slaagt voor medische testen (18-07-2019)
Het is nog steeds wachten tot Anderlecht bekendmaakt dat het Sidney Sam een contract gegeven heeft. De Duitser legde gisteren met succes zijn medische testen af, weet Het Laatste Nieuws. 
>> Lees verder

Sam wilde stevig loon (20-07-2019)
Het zag er lange tijd naar uit dat Sydney Sam een contract kreeg bij RSC Anderlecht. Er circuleerden zelfs al foto's van de Duitser met Michaël Verschueren waarop beiden het truitje van paars-wit vasthielden. Maar de deal sprong dus af. Reden: Sam eiste iets té veel. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.