Sidney Sam vandaag van Anderlecht

19-7-2019 10:20:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Opmerkelijk dat de Duitse winger Sidney Sam gisteren niet op de ploegfoto stond.Er is ook nog geen officiële communicatie gekomen van Anderlecht over de nieuwste aanwinst. Dat is omdat er ook nog geen ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Sam slaagt voor medische testen (18-07-2019)
Het is nog steeds wachten tot Anderlecht bekendmaakt dat het Sidney Sam een contract gegeven heeft. De Duitser legde gisteren met succes zijn medische testen af, weet Het Laatste Nieuws. 
>> Lees verder

Dan toch geen contract voor Sam (19-07-2019)
Sidney Sam wordt geen Anderlecht-speler. Ondanks zijn twee doelpunten in de voorbereidingswedstrijden, zal hij komend seizoen niet te bewonderen zijn in het Lotto Park. 
>> Lees verder

Sam wilde stevig loon (20-07-2019)
Het zag er lange tijd naar uit dat Sydney Sam een contract kreeg bij RSC Anderlecht. Er circuleerden zelfs al foto's van de Duitser met Michaël Verschueren waarop beiden het truitje van paars-wit vasthielden. Maar de deal sprong dus af. Reden: Sam eiste iets té veel. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.