Philippe Sandler eerstdaags officieel van RSCA

17-7-2019 10:38:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Ook Philippe Sandler (22) komt normaal gezien op voorspraak van Kompany naar het Astridpark. Over de Nederlander van Manchester City, die in Brussel verblijft om zijn uitleenbeurt af te ronden, zijn er ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Officieel: Sandler speelt komend seizoen voor RSC Anderlecht (17-07-2019)
De officiële bevestiging is er, Philippe Sandler wordt komend seizoen gehuurd van Manchester City. Net zoals de meeste nieuwkomers is ook Sandler een oude bekende van Vincent Kompany. Sandler krijgt bij paars-wit het rugnummer 34.
>> Lees verder

Sandler nog niet topfit (18-07-2019)
Philippe Sandler heeft op conditioneel vlak nog wat werk voor de boeg alvorens hij honderd procent wedstrijdfit is. Dat meldt Het Nieuwsblad. Het is dus afwachten of hij klaar raakt voor de eerste competitiewedstrijd over anderhalve week.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.