Nacer Chadli: "Beslis na het seizoen over mijn toekomst, ik sluit niets uit"

17-1-2020 7:37:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Stel dat Nacer Chadli (30) straks Play-off 2 speelt met Anderlecht, ondermijnt dat dan zijn kansen op het EK in juni? En wat betekent dat voor de toekomst van de Monaco-huurling? Blijft Chadli ook Rode ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Gouden Schoen: Chadli eerste Anderlecht-speler (16-01-2020)
Nacer Chadli is als eerste Anderlecht-speler geëindigd in de uitslag van de Gouden Schoen. De Rode Duivel haalde in de tweede stemronde twintig punten en eindigde zo op plaats dertien. Yari Verschaeren strandde op plaats veertien. Hans Vanaken won voor de tweede keer op rij.
>> Lees verder

Chadli van 10 naar 9? (17-01-2020)
Volgens Het Nieuwsblad was Frank Vercauteren van plan om zondag tegen Club Brugge te spelen met Nacer Chadli als nummer 10. Door de blessure van Kemar Roofe zal hij de Rode Duivel wellicht een rij vooruit schuiven, naar de 9-positie.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.