Kompany drietal weken buiten strijd

7-12-2019 21:40:7 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Vincent Kompany was 48 minuten minuten lang outstanding tegen Moeskroen, maar toen sloeg het noodlot weer toe. De 33-jarige verdediger moest alweer geblesseerd naar de kant en alweer speelde die dekselse ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Vandaag verdere onderzoeken voor Kompany (07-12-2019)
De kans is heel erg klein dat Vincent Kompany morgen op het wedstrijdblad staat voor de wedstrijd tegen Charleroi. RSC Anderlecht vermijdt alle communicatie over zijn blessure en de ernst daarvan. Vandaag staan er verdere onderzoeken gepland. 
>> Lees verder

Hopen op Kompany op korte termijn (09-12-2019)
Vincent Kompany maakte geen deel uit van de selectie tegen Charleroi. Toch hoopt Frank Vercauteren om de verdediger op korte termijn te recupereren, maar veel wou hij daar verder niet over kwijt. Wat wel zeker is dat RSC Anderlecht zeker geen risico's gaat nemen met de Rode Duivel. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.