Anderlecht is ook Philippe Sandler een tijd kwijt, Chadli onzeker voor Charleroi

7-12-2019 9:53:7 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Dubbel pech voor Anderlecht: na Kompany moet het ook Sandler opnieuw een tijdje missen. De Nederlander moet onder het mes.Niet alleen Kompany, ook Philippe Sandler (22) is weer out. Hij maakte donderdag ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Opstelling: Sandler start, Trebel op bank (05-12-2019)
Na de wedstrijd tegen Oostende van zondag voert Frank Vercauteren vier wissels door. Francis Amuzu, Jeremy Doku, Edo Kayembe en de uit blessure terugkerende Philippe Sandler staan in de basis. Adrien Trebel begint op de bank.
>> Lees verder

Chadli onzeker voor Charlerloi (07-12-2019)
Nacer Chadli hinkte terug naar de bus na de wedstrijd tegen KV Oostende van vorige zondag. Donderdag stond hij niet op het scheidsrechterblad. Het is de vraag of de Rode Duivel fit geraakt voor de wedstrijd van zondag tegen Charleroi. Ook Vincent Kompany is out voor zondag. 
>> Lees verder

Operatie Sandler nog niet zeker (07-12-2019)
Het is nog niet beslist of Philippe Sandler geopereerd zal worden aan de knie. Dat schrijft Le Soir vanmiddag. Het Nieuwsblad schreef vanmorgen dat de Nederlander onder het mes moet. Maar de beslissing zou dus nog niet genomen zijn.
>> Lees verder

Selectie: geen Chadli, Kompany en Sandler (07-12-2019)
Anderlecht kan ook morgen tegen Charleroi geen beroep doen op Nacer Chadli. De Rode Duivel ontbreekt in de twintigkoppige selectie die Anderlecht vandaag bekend maakte. Ook Vincent Kompany en Philippe Sandler zijn er door blessures niet bij.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Charleroi (08-12-2019)
Vanavond om 18 uur neemt Anderlecht het thuis op tegen Charleroi. Paars-wit kan niet rekenen op de geblesseerden Chadli, Kompany en Sandler. Verder is het vooral uitkijken of coach Frank Vercauteren vasthoudt aan zijn snelle flankspelers.
>> Lees verder

Vandaag verdere onderzoeken voor Sandler (09-12-2019)
Wel of geen operatie, dat moet vandaag blijken voor Philippe Sandler die vandaag op doktersbezoek gaat. Daar zal onderzocht worden of een operatie écht nodig is. RSC Anderlecht staat ook in nauw contact met Sandler's moederclub Manchester City. 
>> Lees verder

Jongste ploeg ooit tegen Charleroi (09-12-2019)
Zes keer een scoreloos gelijkspel in 18 wedstrijden is een primeur. Maar wij onthouden liever een andere primeur: RSC Anderlecht kwam met het jongste elftal ooit aan de aftrap. Mario Kana was de jongste, vier maand geleden pas 17 jaar geworden. Kemar Roofe en Hendrik Van Crombrugge te oudsten met hun 26 jaar.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.