RSCA-dames overtuigend naar halve finales Beker van België

16-11-2019 18:25:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

In het vrouwenvoetbal stonden de kwartfinales van de Beker van België op het programma. En dat leverde interessante uitslagen op.Anderlecht wist zich te plaatsen ten koste van OH Leuven, weliswaar het ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Mehssatou trefzeker bij Belgische U18 (17-11-2019)
De Belgische U18 hebben er een meerdaagse stage in Spanje opzitten en speelden daar twee oefenduels.Anderlecht heeft met Anouar Ait El Hadj, Chris Kalulika en Nayel Mehssatou drie jongens die mee waren naar Spanje.
>> Lees verder

Zes op zes voor Lissens, Kana en Colassin (17-11-2019)
De Belgische U19 hebben ook hun tweede wedstrijd van het EK-kwalificatietoernooi gewonnen. Zaterdag ging Albanië met 2-1 voor de bijl. Aanvoerder Lucas Lissens (foto) en Marco Kana speelden de hele wedstrijd. Antoine Colassin werd na 84 minuten vervangen.
>> Lees verder

Uitslagen interlands Anderlecht-spelers (17-11-2019)
Verschillende spelers van Anderlecht zijn dezer dagen actief bij hun nationale ploeg. Hoe ze het ervan afbrachten vandaag en de voorbije dagen, leest u hier.
>> Lees verder

Mangala: "Anderlecht blijft de club van mijn hart" (17-11-2019)
Anderlecht trekt dit seizoen volop de kaart van de jeugd. Was deze politiek een aantal jaren geleden doorgevoerd geweest, dan stonden jongens als Dodi Lukabakio en Orel Mangala nu ongetwijfeld in het eerste elftal. Laatstgenoemde trok in de zomer van 2016 de deur van Neerpede achter zich dicht. Mangala trok op uitleenbasis naar Borussia Dortmund.
>> Lees verder

Kompany: "Je leert nooit zoveel als wanneer je een pak slaag krijgt" (16-11-2019)
Interviews met de Belgische media zijn zeldzaam, maar in het Engelse dagblad 'The Guardian' blikt Vincent Kompany terug op de eerste paar maanden bij RSC Anderlecht. Hij kijkt ook vooruit, en predikt vooral rust. Hieronder een korte recap.
>> Lees verder

Chadli mist duel met Rusland (15-11-2019)
Nacer Chadli is niet mee afgereisd voor de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Rusland van morgenavond. Chadli is niet 100% fit, maar sluit maandag wel gewoon terug aan bij de groep.
>> Lees verder

"Anderlecht moet contract bieden dat mijn waarde weerspiegelt" (15-11-2019)
In een interview met Het Nieuwsblad heeft Albert Sambi Lokonga nogmaals verklaard dat hij nog twee jaar voor Anderlecht wil voetballen. Intussen blijven de onderhandelingen over een nieuw contract wel aanslepen. 
>> Lees verder

Chadli: "Niet uitgesloten dat ik bij Anderlecht blijf" (14-11-2019)
Nacer Chadli speelt zaterdag met de Rode Duivels tegen Rusland. Een basisplaats zit er dik in, want de flankspeler toont bij Anderlecht dat hij in topvorm verkeert. Vanmiddag sprak Chadli met de pers en ook zijn toekomst bij Anderlecht kwam aan bod.
>> Lees verder

Cobbaut: "Dit voelt als eerste schooldag" (14-11-2019)
Elias Cobbaut beleeft zijn eerste dagen bij de 'grote' Rode Duivels. Tijdens het EK voor U21 overtuigde hij Roberto Martinez en vijf maanden later haalt de Spanjaard hem erbij. "Ik had dit echt niet zien aankomen", vertelt Cobbaut bij Sporza. "Ik ga ervan genieten, of ik nu speel of niet."
>> Lees verder

Verlies in oefenmatch tegen Oostende (14-11-2019)
Zoals gewoonlijk werd er tijdens de interlandbreak een oefenmatch ingelast om reservespelers matchritme te laten opdoen. Vandaag werd met 3-1 verloren in Oostende.
>> Lees verder

Advocaten Sambi Lokonga twijfelen over contractverlenging (14-11-2019)
De advocaten van Albert Sambi Lokonga onderzoeken of juridisch alles correct verlopen is bij de eenzijdige contractverlenging door Anderlecht. Vorige week lichtte paars-wit een optie in het contract van de middenvelder. De advocaten kijken nu of dit wel rechtsgeldig was.
>> Lees verder

Verjaardag Bubacarr Sanneh (14-11-2019)
Vandaag verjaart Bubacarr Sanneh! Wij wensen hem van harte een gelukkige 25e verjaardag!
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.