Anderlecht zonder spits naar oefenwedstrijd tegen HSV Hamburg

19-7-2019 18:2:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht speelt zaterdag (13u30) een prestigieuze oefenwedstrijd tegen het Duitse HSV Hamburg. In de selectie geen diepe spits, naast nog enkele opvallende afwezigen.Geen Adrien Trebel, Frank Boeckx, ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Wedstrijd tegen Hamburg live op Facebook (19-07-2019)
Morgen speelt RSC Anderlecht een oefenwedstrijd tegen Hamburg. De wedstrijd zal live te volgen zijn op de Facebook-pagina van Anderlecht. De aftrap is om 13.30 uur. Volgens onze info zullen er ook redelijk wat Anderlecht-supporters aanwezig zijn.
>> Lees verder

Wedstrijd tegen Hamburg ook live te volgen op Facebook (19-07-2019)
RSC Anderlecht neemt het morgen op tegen Hamburg in het Volksparkstadion. De aftrap is voorzien om 13u30. De oefenwedstrijd is ook live te volgen via de officiële facebookpagina van Anderlecht. Het is nog niet zeker of Vincent Kompany op het veld zal staan. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.