Verschueren: "Het voetballend vermogen van Sandler is grote meerwaarde"

18-7-2019 11:26:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht heeft woensdag een akkoord bereikt met Manchester City om Philippe Sandler te huren voor één seizoen. Sportief manager Michaël Verschueren is alvast opgetogen over zijn nieuwe aanwinst.Sandler ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Komst Sandler afgerond (17-07-2019)
Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht de komst van Philippe Sandler afgerond. Journalist Pieter-Jan Calcoen van Het Laatste Nieuws meldt op Twitter dat de onderhandelingen zijn afgerond en dat Sandler wordt gehuurd zonder aankoopoptie.
>> Lees verder

Officieel: Sandler speelt komend seizoen voor RSC Anderlecht (17-07-2019)
De officiële bevestiging is er, Philippe Sandler wordt komend seizoen gehuurd van Manchester City. Net zoals de meeste nieuwkomers is ook Sandler een oude bekende van Vincent Kompany. Sandler krijgt bij paars-wit het rugnummer 34.
>> Lees verder

Sandler nog niet topfit (18-07-2019)
Philippe Sandler heeft op conditioneel vlak nog wat werk voor de boeg alvorens hij honderd procent wedstrijdfit is. Dat meldt Het Nieuwsblad. Het is dus afwachten of hij klaar raakt voor de eerste competitiewedstrijd over anderhalve week.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.