Sam tekende contract voor Anderlecht

16-7-2019 16:45:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Sidney Sam is dan toch eigendom van Anderlecht Volgens onze informatie zijn de handtekeningen gezet.Anderlecht zal het nieuws snel naar buiten brengen. ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Onderhandelingen met Sam lopen nog (16-07-2019)
Sidney Sam was niet aanwezig op de fandag en is tot op heden nog steeds geen speler van RSC Anderlecht. Gisteren trainde hij opnieuw mee met de groep.  Een officiële deal zou niet lang meer op zich laten wachten.
>> Lees verder

Foto's Sam in Anderlecht-shirt lekken uit (16-07-2019)
Op de website van Le Soir staan foto's van Sidney Sam die poseert met Michael Verschueren en het Anderlecht-shirt. De klassieke foto's die de club verspreid bij de aankondiging van een nieuwe speler. Dat laatste gebeurde evenwe nog niet. Het is wachten op de officiële aankondiging van de transfer van Sam.
>> Lees verder

Verdeeldheid over komst Sam (17-07-2019)
Niet iedereen bij Anderlecht staat achter de komst van Sidney Sam. Dat weet Het Laatste Nieuws. Het is Vincent Kompany die zijn oud-ploegmaat van bij Hamburg er absoluut bij wil.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.