Heerenveen mag kiezen tussen verschillende verdedigers

16-7-2019 10:36:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Michael Verschueren en Frank Arnesen zijn druk in de weer om de kern van Anderlecht af te slanken. De komende dagen moeten er normaal nog heel wat jongens vertrekken. Hoogstwaarschijnlijk komt ook Heerenveen ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Milic op weg naar Turkije? (17-07-2019)
Volgens Het Laatste Nieuws zou er interesse zijn uit Turkije voor Antonio Milic. Met name Rizespor zou verregaande belangstelling tonen om de verdediger van Anderlecht te huren, eventueel met aankoopoptie.
>> Lees verder

Officieel: Sandler speelt komend seizoen voor RSC Anderlecht (17-07-2019)
De officiële bevestiging is er, Philippe Sandler wordt komend seizoen gehuurd van Manchester City. Net zoals de meeste nieuwkomers is ook Sandler een oude bekende van Vincent Kompany. Sandler krijgt bij paars-wit het rugnummer 34.
>> Lees verder

Anderlecht met 0-1 onderuit tegen OFI Kreta (video) (17-07-2019)
In een oefenwedstrijd heeft Anderlecht vanmiddag met 0-1 verloren van OFI Kreta. Anderlecht speelde opnieuw met een mengeling van jongeren en A-kernspelers (op overschot). Nieuwkomers Kompany, Vlap, Nasri, Sandler en Sam speelden niet mee.
>> Lees verder

Officieel: Nkaka verhuurd aan Almeria (17-07-2019)
RSC Anderlecht heeft zich weer kunnen ontdoen van een overbodige speler, althans toch voor één seizoen. Aristote Nkaka wordt voor één seizoen verhuurd aan de Spaanse tweedeklasser Almeria. Dat maakte paars-wit zonet officieel bekend. 
>> Lees verder

Anderlecht verdedigt zich morgen bij BAS (17-07-2019)
Stel u voor: Vincent Kompany die zijn eerste officiële wedstrijd voor RSC Anderlecht speelt zonder publiek. Die kans is niet onbestaande want er hangt paars-wit nog altijd dergelijke straf boven het hoofd. Morgen mag de club zich gaan verdedigen bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS).
>> Lees verder

Ondermeer Smet en Geldhof gebuisd (17-07-2019)
Binnen anderhalve week begint het nieuwe seizoen 2019-2020 in de Jupiler Pro League. Die competitie zal alvast starten zonder scheidsrechters Wim Smet en Frederik Geldhof. Zij slaagden niet voor de fysieke testen die eerder deze week werden afgenomen in het Belgian Football Center te Tubeke. 
>> Lees verder

Robert Waseige overleden (17-07-2019)
Ex-bondscoach Robert Waseige is op 79-jarige overleden. Waseige was tussen 1999 en 2002 bondscoach van de Rode Duivels, waar hij ook zijn legendarische uitspraak deed "zo fris als een konijn op het plein". Hij werd ook drie keer verkozen als trainer van het jaar. 
>> Lees verder

Officieel: Nzita naar Perugia (17-07-2019)
Mardochee Nzita verlaat RSC Anderlecht en kiest voor de Serie B. Volgend seizoen speelt hij bij de Italiaanse tweedeklasser A.C. Perugia. Nzita zag verschillende jeugdspelers een kans krijgen bij de A-kern, maar hij was daar niet bij en dus besloot hij om te vertrekken.
>> Lees verder

Anderlecht aast op Laurent Depoitre (17-07-2019)
Anderlecht toont interesse in Laurent Depoitre. Laurent Depoitre is een vrije speler nadat hij vorig seizoen degradeerde met Huddersfield Town naar de Championship. 
>> Lees verder

Komst Sandler afgerond (17-07-2019)
Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht de komst van Philippe Sandler afgerond. Journalist Pieter-Jan Calcoen van Het Laatste Nieuws meldt op Twitter dat de onderhandelingen zijn afgerond en dat Sandler wordt gehuurd zonder aankoopoptie.
>> Lees verder

Kapers op de kust voor twijfelende Amuzu (17-07-2019)
Francis Amuzu heeft zijn contract, dat na komend seizoen afloopt, nog steeds niet verlengd. De speler wil sportieve garanties en zijn entourage rekent op hogere cijfertjes. Intussen groeit de interesse van buitenlandse clubs.
>> Lees verder

Verdeeldheid over komst Sam (17-07-2019)
Niet iedereen bij Anderlecht staat achter de komst van Sidney Sam. Dat weet Het Laatste Nieuws. Het is Vincent Kompany die zijn oud-ploegmaat van bij Hamburg er absoluut bij wil.
>> Lees verder

Arnesen ziet heil in speeddates (17-07-2019)
Technisch directeur Frank Arnesen vertoefde gisteren in Londen waar hij op een evenement in Stamford Bridge contacten legde met verschillende clubs om overbodige spelers te transfereren.
>> Lees verder

Bayat helpt met vertrek van eigen spelers (17-07-2019)
Anderlecht werkt opnieuw samen met de omstreden makelaar Mogi Bayat, volgens La Dernière Heure. Bayat krijgt toestemming om spelers, die hij zelf heeft aanbracht, te helpen bij een transfer naar een nieuwe club.
>> Lees verder

Kara vertoeft met Bayat in Qatar (16-07-2019)
Kara Mbodj verblijft momenteel samen met zijn makelaar Mogi Bayat om te onderhandelen over een transfer. Dat weet La Dernière Heure. Anderlecht wil af van de Senegalees en zijn riant salaris. Het stemt ermee in dat Bayat zorgt voor een oplossing.
>> Lees verder

Foto's Sam in Anderlecht-shirt lekken uit (16-07-2019)
Op de website van Le Soir staan foto's van Sidney Sam die poseert met Michael Verschueren en het Anderlecht-shirt. De klassieke foto's die de club verspreid bij de aankondiging van een nieuwe speler. Dat laatste gebeurde evenwe nog niet. Het is wachten op de officiële aankondiging van de transfer van Sam.
>> Lees verder

Kara mag zelfs gratis vertrekken (16-07-2019)
Kara Mbodji vertoeft momenteel in Qatar om er een transfer te regelen. Naar welke club is nog niet gekend. Wat wel geweten is is dat die club geen transfersom zal moeten betalen aan RSC Anderlecht, de club laat de Senegalese verdediger immer gratis vertrekken. 
>> Lees verder

Daar is gerucht Akgün weer (16-07-2019)
Hij is de voorbije weken en zelfs tijdens de wintermercato al gelinkt aan RSC Anderlecht: Yunus Akgün. Nu wordt hij opnieuw gelinkt aan een transfer naar RSC Anderlecht. De verkoopprijs zou rond de drie miljoen euro liggen. 
>> Lees verder

Onderhandelingen met Sam lopen nog (16-07-2019)
Sidney Sam was niet aanwezig op de fandag en is tot op heden nog steeds geen speler van RSC Anderlecht. Gisteren trainde hij opnieuw mee met de groep.  Een officiële deal zou niet lang meer op zich laten wachten.
>> Lees verder

"Chipciu deed het uitstekend als rechtsachter" (16-07-2019)
Het is nog niet duidelijk wie het seizoen start als rechtsback. Kandidaten genoeg, maar geen één springt eruit. Wordt Alexandru Chipciu, terug na een uitleenbeurt, de gelukkige? De Roemeense bondscoach is overtuigd dat Chipciu deze positie aankan.
>> Lees verder

Santini en Nasri trainen weer (16-07-2019)
Ivan Santini is hersteld van zijn blessure en Samir Nasri genezen van zijn griepje. De twee trainden gisteren opnieuw mee met de groep. Door zijn griep ontbrak Nasri zondag op de fandag. Morgen tegen OFI Kreta maakt hij wellicht zijn eerste wedstrijdminuten.
>> Lees verder

Na Verschaeren enkel nog wachten op Musona (16-07-2019)
Vandaag verwelkomt Anderlecht Yari Verschaeren opnieuw op de club. Door het EK voor U21 en zijn examens kreeg hij wat extra vakantie. Slechts één speler ontbreekt nu nog: Knowledge Musona. Maar de moet vertrekken.
>> Lees verder

Kara bezoekt club in Qatar (16-07-2019)
Anderlecht heeft Kara Mbodj enkele dagen vrij gegeven om naar Qatar te reizen. Daar maakt hij kennis met zijn, als alles goed gaat, toekomstige club. De 29-jarige verdediger kan er een meerjarig contract tekenen.
>> Lees verder

Nkaka verhuurd aan Almeria? (15-07-2019)
Volgens La Dernière Heure wordt Aristote Nkaka verhuurd aan Almeria in de Spaanse tweede klasse.
>> Lees verder

Lutonda en Ait El-Hadj blijven bij A-kern (15-07-2019)
Verschillende jongeren trainden en speelden de afgelopen weken met de A-kern. Ze kregen van Vincent Kompany om zich te bewijzen. Daarvan blijven er nu nog twee over: de 17-jarigen Thierry Lutonda en Anouar Ait El Hadj.
>> Lees verder

Verschueren: "Geen enkel bod voor Didillon" (15-07-2019)
Op de fandag werden zowel Thomas Didillon, Frank Boeckx als Davy Roef voorgesteld als keeper van RSC Anderlecht. De laatste week wordt Didillon gelinkt aan het Franse Rennes, maar Michael Verschueren benadrukt nog geen enkel bod te hebben ontvangen voor de Franse doelman.
>> Lees verder

Nasri in bed met griep (15-07-2019)
Van de nieuwkomers was enkel Michel Vlap aanwezig op de fandag. Samir Nasri moest afhaken door ziekte. De Fransman lag met griep in bed. De contracten van Sandler en Sam zijn nog niet rond. 
>> Lees verder

Kara op weg naar Qatar (15-07-2019)
Michaël Verscheuren liet gisteren al weten dat de transfer van Kara zo goed als rond was. De bestemming blijkt Qatar te zijn. Het was al langer de wens van de Senegalees om naar een exotische bestemming te gaan. 
>> Lees verder

Geen Nasri en Verschaeren op fandag (14-07-2019)
Tijdens de fandag werd de A-kern voorgesteld aan het publiek. Van alle jongeren die de voorbije weken hun kans kregen, mochten er vandaag twee opdraven: Anouar Ait El Hadj en Thierry Lutonda. Opvallende afwezigen waren Samir Nasri en Yari Verschaeren.
>> Lees verder

Verschueren: "Transfer Kara nabij" (14-07-2019)
Geen Kara Mbodj vandaag op de fandag. Manager Michael Verschueren kondigde aan dat de Senegalees bijna weg is bij Anderlecht. Het gaat om een definitieve transfer, aldus Verschueren. "Maar ik moet nog enkele gesprekken voeren alvorens het rond is."
>> Lees verder

8000 supporters op fandag (14-07-2019)
Vandaag vindt de jaarlijkse fandag van RSC Anderlecht plaats, zo'n 8000 trouwe paars-witte fans zouden op post zijn. 
>> Lees verder

"Twee, drie transfers komende uren of dagen" (14-07-2019)
De Anderlecht-fans mogen zich weldra aan extra versterkingen verwachten. Op de fandag kondigde manager Michael Verschueren aan dat hij bezig is met twee of drie dossiers die erg ver gevorderdzijn. In de loop van de komende uren of dagen verwacht hij witte rook.
>> Lees verder

Philippe Sandler voor één jaar naar Anderlecht (14-07-2019)
Het hing al even in de lucht maar nu is het ook een feit. Philippe Sandler zal het komende seizoen in het shirt van Anderlecht spelen. Hij wordt gehuurd van het Engelse Manchester City.
>> Lees verder

Tester Sam op weg naar contract? (14-07-2019)
Volgens Het Laatste Nieuws krijgt de Duitse tester Sidney Sam weldra een contract bij Anderlecht. Hij zou Kompany hebben kunnen overtuigen van zijn meerwaarde. 
>> Lees verder

Nieuwe webpoll: stadionnaam (14-07-2019)
Vrijdag maakte Anderlecht bekend dat het de naam van zijn stadion wijzigt naar Lotto Park. Na 35 jaar komt zo een einde aan het Constant Vanden Stock-stadion. Wat vindt u van deze naamsverandering? Laat het weten in onze nieuwe webpoll.
>> Lees verder

Onduidelijkheid of competitie op tijd kan starten (14-07-2019)
Het matchfixing-dossier rond KV Mechelen dreigt een complete klucht te worden (als het dat al niet was). Na een klacht van Beerschot besliste een Brusselse rechter zaterdag dat de competitiestart moet worden uitgesteld. De Voetbalbond en Pro League leggen zich niet neer bij deze beslissing.
>> Lees verder

Wijziging programma fandag (14-07-2019)
Vandaag vindt de jaarlijkse fandag van Anderlecht plaats. Op het laatste moment heeft de club nog een wijziging doorgevoerd in het programma. De spelersvoorstelling en de open training worden omgewisseld.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.