standard

RSCA Women houden Standard in bedwang

ZATERDAG, 27 APRIL 2024, 16:00

DAMES Anderlecht heeft, ondanks meerdere afwezigen, een punt weten te behalen tegen Standard vanmiddag. Het werd 0-0 en paars-wit blijft zo voorlopig nog aan kop. Een virus had negen speelsters van Anderlecht besmet, waaronder Sarah Wijnants, Lore Jacobs, Stefania Vatafu, Lara Schenk, Fran Meersman, Marie Minnaert, Zoé Detry, Jill Duijzer en Lina Meeuwis, die allen afwezig waren. Vanwege het belang van de wedstrijd had paars-wit gehoopt op uitstel.
Lees verder »

Virus teistert kleedkamer RSCA Women

Virus teistert kleedkamer RSCA Women

DAMES Vanmiddag vindt om 13u30 de topper plaats tussen de RSCA Women en Standard Fémina. Anderlecht staat aan de leiding, met gelijke punten met OHL maar met een beter doelpuntensaldo. Standard volgt op twee punten. Maar er heerst een virus in de kleedkamer bij Paars-wit en negen speelsters zijn out. Anderlecht vroeg uitstel voor de wedstrijd, maar dat werd door Standard geweigerd. Lees verder »


Verschaeren klaar voor comeback

Verschaeren klaar voor comeback

BLESSURES Yari Verschaeren staat dicht bij zijn comeback, zo meldt Het Laatste Nieuws. De spelmaker raakte geblesseerd aan de hamstrings tijdens de laatste wedstrijd van de reguliere competitie en stond sindsdien aan de kant. Inmiddels traint Verschaeren weer mee met de groep. Mogelijk maakt hij tegen Cercle zijn rentree in de selectie. Lees verder »


Vertonghen: "Rits is enorm belangrijk voor ons"

Vertonghen: Rits is enorm belangrijk voor ons

Populair ① Jan Vertonghen vierde zijn 37e verjaardag met een belangrijke overwinning. "We weten dat we onze thuismatchen moeten blijven winnen als we op kop willen blijven", aldus de aanvoerder. "Brugge is in goede doen, dus moeten we alles geven." Lees verder »


Twee verplaatsingen; minimaal 4/6 nodig

Twee verplaatsingen; minimaal 4/6 nodig

Populair ② Anderlecht staat halfweg de play-offs op één, een scenario waar we wellicht voor aanvang voor hadden getekend. De vele blessures, het matige spelniveau en de sterke come-back van Club Brugge baren echter zorgen voor de laatste vijf wedstrijden. Paars-wit zal zich weinig misstappen kunnen veroorloven. We tekenen het minimale scenario even uit en leggen uit waarom winst op Cercle een must is. Lees verder »


Riemer hoopvol over de blessures

Riemer hoopvol over de blessures

Populair ③ Brian Riemer was hoopvol over de blessures na afloop van de wedstrijd: "Schmeichel kampte met een wat stijve lies en Dreyer voelde een probleem aan de hamstrings. De ernst moet nog blijken maar ik schrijf ze nog niet af voor de wedstrijd van zondag", klonk het. Lees verder »


Dreyer en Schmeichel onzeker

Dreyer en Schmeichel onzeker

Populair ④ Anderlecht won woensdag wel met 3-0 van Cercle, maar zowel Anders Dreyer als Kasper Schmeichel moesten het veld verlaten vanwege een blessure. Colin Coosemans maakte zo zijn debuut voor Anderlecht. Amuzu moest noodgedwongen opdraven voor Dreyer. Lees verder »


Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs?







 

RSCA - Cercle Brugge

  • 1. Leoni, Theo
    74,55%
  • 2. Dolberg, Kasper
    69,70%
  • 3. Coosemans, Colin
    67,73%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 9

1.  Mauve
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  PT TOTOLIE
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.  EDDY1950
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
4.  prins97
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
5.  jakke
5 Ptn.  ✪✪✪✪
6.  so la lune
5 Ptn.  ✪✪✪✪
7.  Rik1968
5 Ptn.  ✪✪✪✪
8.  existenz
4 Ptn.  ✪✪✪
9.  Gaudus
4 Ptn.  ✪✪✪
10.  fabian48
4 Ptn.  ✪✪✪
11.  vavavroum
4 Ptn.  ✪✪✪
12.  AnjaChris
4 Ptn.  ✪✪✪

Prono »

  • stars
  • quiz
  • games


  • Doneren & webteam

    Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

     Paypal

    Bet sites Nederland op weddenbonus.com


    Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/