Warning: strpos(): Offset not contained in string in /var/www/www.anderlecht-online.be/purplespirit.php on line 131

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /var/www/www.anderlecht-online.be/purplespirit.php on line 131
Anderlecht Online - LIVE op Sporza: Spartak Trnava - RSC Anderlecht (PurpleSpirit: 20-9-2018 13:36) - LIVE op Sporza: Spartak Trnava - RSC Anderlecht

LIVE op Sporza: Spartak Trnava - RSC Anderlecht

20-9-2018 13:36:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Rechtstreeks verslag op Canvas van de wedstrijd Trnava - Anderlecht.De uitzending gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke begint om 20u40. De aftrap is vanavond donderdag om 21u. ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Saelemaekers geschorst tegen Trnava (19-09-2018)
Alexis Saelemaekers is geschorst voor de eerste twee Europa League-wedstrijden. Vorig seizoen pakte hij rood in de Youth League, met deze schorsing tot gevolg. Een tegenvaller waar Anderlecht niet direct op gerekend had. 
>> Lees verder

440 fans in Trnava (19-09-2018)
RSC Anderlecht zal ook in Trnava kunnen rekenen op de steun van zijn supporters. Zo'n 440 supporters maken de verplaatsing mee. Voor 300 van hen staat er een mooie treinreis op het programma. De trein die geheel in de stijl van het oude Tsjechoslowaijke zou zijn, brengt hen van Bratislava naar Trnava. 
>> Lees verder

Coucke komt later naar Trnava (20-09-2018)
Gisteren vertrok een goed gevuld vliegtuig richting Trnava voor de wedstrijd van vandaag. Het vliegtuig is volledig gevuld met de spelers, bestuur, sponsors, stewards en pers en nog enkele andere die deel uit maken van RSC Anderlecht. Enkel Marc Coucke ontbrak, hij volgt later op eigen kracht richting Slovakije. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Spartak Trnava - Anderlecht (20-09-2018)
Vanavond om 21 uur is Spartak Trnava de eerste tegenstander van Anderlecht in de poules van de Europa League. De kampioen van Slovakije kondigt zich aan als een moeilijk te ontwrichten ploeg die vooral gevaarlijk is op de tegenaanval. Toch moet Anderlecht hen kunnen verslaan.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.