Luc Devroe: "Eigenlijk blij dat we Markovic en Mbemba niet haalden"

20-9-2018 11:28:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht ging voor Chancel Mbemba. Dat deden ze op het einde van de zomermercato ook voor Lazar Markovic. Twee keer werd het niets. Sportief directeur Luc Devroe stelt nu dat Anderlecht beter af is zonder ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Devroe: "Geen creativiteit? Da's ver gezocht" (19-09-2018)
Na de één op negen de voorbije drie wedstrijden weerklinkt hier en daar de kritiek dat Anderlecht een speler mist als Carcela of Pozuelo, een stilist zoals het die in het verleden wel had. Luc Devroe weerlegt die kritiek nu, maar geeft wel toe dat hij graag nog een extra aanvaller had gehaald.
>> Lees verder

Devroe: "Hein krijgt tijd" (20-09-2018)
Wat als RSC Anderlecht vanavond verliest van Trnava en ook zondag in eigen huis, Standard niet de baas kan? Dan wordt er nogal eens vlug naar de trainer gekregen. Luc Devroe spreekt nu al zijn vertrouwen uit in Hein Vanhaezebrouck: "Dan zal er niets gebeuren, Hein krijgt de tijd."
>> Lees verder

Devroe: "Adzic en Abazaj zijn op komst" (20-09-2018)
Luka Adzic en Kristal Abazaj waren een van de eerste nieuwkomers bij RSC Anderlecht tijdens de zomermercato. Toch hebben we geen van beide al een rol van betekenis gespeeld. Luc Devroe legt uit waarom en dat zowel Adzic als Abazaj binnenkort meer in beeld zullen komen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.