Vanhaezebrouck denkt aan Najar als vervanger van Cobbaut

15-8-2018 10:14:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht zal het minstens een maand zonder Elias Cobbaut moeten doen. De linkspoot blesseerde zich in het duel tegen Charleroi. Intussen moet Hein Vanhaezebrouck kijken hoe hij die blessure zal opvangen.Het ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Nog geen uitsluitsel over blessure Cobbaut (13-08-2018)
Elias Cobbaut werd gisteren 10 minuten voor tijd met de draagberrie van het veld gedragen nadat hij zijn enkel verzwikte. Hij werd onmiddellijk naar een ziekenhuis gebracht voor onderzoeken. Momenteel is er nog geen uitsluitsel over de ernst van de blessure. Vandaag gaat hij in observatie omdat er nog verdere onderzoeken nodig zijn.Veel beterschap, Elias!
>> Lees verder

Najar drijft trainingsintensiteit op (14-08-2018)
Andy Najar trainde gisteren stevig mee met de jongens die zondag niet in actie kwamen. De Hondurees is een optie om de geblesseerde Elias Cobbaut te vervangen, maar wellicht neemt Anderlecht geenr risico. Ook Kenny Saief speelt vrijdag wellicht nog niet.
>> Lees verder

Cobbaut kent verdict: zes tot acht weken out (16-08-2018)
Onderzoeken hebben uitgewezen dat Elias Cobbaut zijn ligamenten stevig geraakt zijn tijdens het duel tegen Charleroi. Volgens Het Laatste Nieuws kan de linkerflankspeler zes tot acht weken niet voetballen.
>> Lees verder

Najar en Morioka scoren punten (16-08-2018)
Andy Najar en Ryota Morioka lieten zich positief opmerken tijdens de oefenpot tegen Al-Batin. Najar speelde zeventig minuten en lijkt verlost van zijn hamstringblessure. Morioka liet zien dat hij de goede raad van Hein Vanhaezebrouck heeft opgepikt.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.