Mogi Bayat wil Lukasz Teodorczyk naar Udinese loodsen

13-8-2018 11:7:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De situatie van Lukasz Teodorczyk wordt stilaan precair. De goalgetter van RSC Anderlecht zou de club deze zomer verlaten, maar voorlopig loopt hij nog steeds in Brussel rond. Mogi Bayat hoopt zijn slag ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Teodorczyk kan naar Udinese (13-08-2018)
Na Galatasaray zou er nu ook Italiaanse interesse zijn voor Lukasz Teodorczy. Meer bepaald Udinese zou geïnteresseerd zijn in de Pool. Deze interesse komt er mogelijk mede door Mogi Bayat. Udinese is dan ook één van de clubs met wie Bayat graag samenwerkt
>> Lees verder

Eerder Nice dan Udinese voor Teodorczyk? (14-08-2018)
In Italië verschijnen er allerlei berichten over de toekomst van Lukasz Teodorczyk. Zo zou Udinese de transfersom van tien miljoen euro wel kunnen ophoesten, maar is zijn riant salaris van bij Anderlecht een probleem.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.