40.000 supporters komen in Brussel hulde brengen aan Rode Duivels

15-7-2018 17:55:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Neen, op zo?n fantastische ontvangst hadden zelfs de Rode Duivels niet gehoopt. Liefst 40.000 supporters zakten af naar Brussel om hulde te brengen aan de generatie die brons pakte op het WK in Rusland. ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Santini: "Mooi verhaal schrijven bij Anderlecht" (16-07-2018)
Na twee jaar Frankrijk keerde Ivan Santini terug naar België. "Volgens mij was het een goede keuze om voor Anderlecht te tekenen. Ik hoop een mooie pagina te kunnen bijschrijven in mijn carrière bij historisch gezien de beste club van het land."
>> Lees verder

AC Milan zet Dendoncker op verlanglijstje (16-07-2018)
Leander Dendoncker staat in de belangstelling van AC Milan. Dat schrijft TuttoMercatoWeb. De Milanezen volgen Dendoncker al een tijdje en zijn dit blijven doen. Enkele dagen geleden raakte interesse van Atalanta Bergamo bekend.
>> Lees verder

Santini en Milic volgden WK-finale in Moskou (16-07-2018)
Anderlecht-spelers Ivan Santini en Antonio Milic (foto) reisden gisteren naar Moskou om hun landgenoten aan te moedigen tijdens de WK-finale. Hun steun leidde Kroatië echter niet naar de wereldtitel. Het verloor de finale met 4-2 tegen Frankrijk.
>> Lees verder

Website fanshop verklapt nieuw thuis-shirt (foto) (16-07-2018)
Zo meteen stelt Anderlecht het nieuwe thuis-shirt voor komend seizoen voor, maar de website van de fanshop verklapte het al een half uur eerder. Omstreeks 8.30 kwam een foto van het nieuwe truitje online. Een wakkere bezoeker had het opgemerkt en plaatste een foto op Twitter.
>> Lees verder

Touré tekent in Egypte (16-07-2018)
Yamodou Touré, vorig seizoen aan de slag bij de beloften van Anderlecht, heeft een contract voor twee jaar getekend bij Smouha SC uit Egypte. De jonge Guineër voetbalde een seizoen op proef bij Anderlecht, maar kon geen vast contract afdwingen.
>> Lees verder

Kanu naar Kortrijk, Matthys naar Excelsior (14-07-2018)
In de rubriek ex-spelers hebben we vandaag Hervé Matthys en Kanu. Matthys doorliep de jeugdreeksen van RSC Anderlecht en debuteerde in 2014 voor de A-ploeg, enkele jaren later mocht hij transfervrij vertrekken. Vandaag tekent hij een contract voor drie seizoenen bij de Nederlandse Eredevisie-club Excelsior. 
>> Lees verder

Anderlecht boekt twee op twee tegen Ajax (video) (13-07-2018)
Ook het duel der A-ploegen tussen Ajax en Anderlecht werd vanavond gewonnen door deze laatste. In het Amsterdamse Olympisch Stadion versloeg Anderlecht de Amsterdammers met 1-3. Ivan Santini scoorde twee keer (vooral zijn tweede is een pareltje). Tussendoor benutte Landry Dimata een strafschop.
>> Lees verder

Opstellingen Ajax - Anderlecht (13-07-2018)
Om 19.30 uur begonnen Anderlecht en Ajax aan hun oefenduel in het Amsterdamse Olympisch Stadion. Paars-wit start met wat momenteel wel eens hun basiself voor het nieuwe seizoen kan zijn. Daarbij één opvallende naam: Sebastiaan Bornauw.
>> Lees verder

Anderlecht wint eerst duel tegen Ajax met 3-5 (video) (13-07-2018)
Ajax en Anderlecht spelen vandaag niet één, maar twee oefenduels tegen elkaar. Op dit moment begint de hoofdwedstrijd, maar deze namiddag al speelden de spelers die vanavond geen hele wedstrijd spelen. Anderlecht won dat duel met 3-5.
>> Lees verder

U18 oefenen op fandag tegen Chelsea (13-07-2018)
De jaarlijkse fandag van Anderlecht start dit jaar met een mooie oefenwedstrijd. De nieuwe U18 van Anderlecht nemen het op tegen hun leeftijdsgenoten van Chelsea. Afspraak om 10.30 uur in het Constant Vanden Stock-stadion.
>> Lees verder

Anderlecht verdient ruim één miljoen euro aan WK (13-07-2018)
De WK-deelname van verschillende spelers levert Anderlecht ruim één miljoen euro op. Dat becijferde Het Nieuwsblad. Vooral Leander Dendoncker brengt een aardige euro binnen, maar zelfs dankzij Trézéguet en Youri Tielemans passeert Anderlecht langs de kassa.
>> Lees verder

Italiaanse interesse voor Dendoncker (13-07-2018)
Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio van Sky Italië toont Atalanta Bergamo interesse in Leander Dendoncker. Ze zien hem als een versterking voor hun middenveld.
>> Lees verder

Anderlecht haalt 17-jarige rechtsachter (13-07-2018)
Anderlecht heeft bij Zulte Waregem Mohamed Bouchouari weggehaald. Dat schrijft Sport/Voetbalmagazine. De 17-jarige Bouchouari is rechtsachter. Vorig jaar tekende hij een eerste profcontract aan de Gaverbeek.
>> Lees verder

Officieel: Onyekuru naar Galatasaray (13-07-2018)
Galatasaray heeft de komst van Henry Onyekuru officieel aangekondigd. De Turkse topclub huurt de Nigeriaan voor één seizoen van Everton. Onyekuru sluit meteen aan bij zijn nieuwe ploeg die op oefenkamp is in Zwitserland.
>> Lees verder

Video-analist Oostende versterkt Anderlecht (13-07-2018)
Anderlecht heeft zich opnieuw versterkt met een video-analist. Rudy Fort komt over van KV Oostende, waar hij wekelijks de tegenstander ontleedde en soms ook analyses maakte van de eigen spelers. Devroe haalde Fort in het verleden ook al naar Club Brugge.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.