Anderlecht speelt in tweede oefenpot gelijk tegen KSK Heist

23-6-2018 21:12:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht heeft al snel haar tweede oefenwedstrijd afgewerkt. Die werd echter niet gewonnen, het werd 1-1 tegen KSK Heist.Amper een dag na de eerste oefenwedstrijd werd er al een tweede oefenwedstrijd ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Dimata inzetbaar tegen RWDM en Heist (22-06-2018)
Wie vanavond of morgen naar de oefenwedstrijden tegen RWDM en Heist gaat kijken, kan er mogelijk Landry Dimata aan het werk zien. Zijn transfer is bijna rond, het is nog wachten op enkele handtekeningen. "Het gaat om een huur met aankoopoptie", bevestigt Luc Devroe.
>> Lees verder

Volg Heist - Anderlecht straks live (23-06-2018)
Vanavond speelt Anderlecht zijn tweede oefenwedstrijd. Deze vindt plaats op het terrein van KSK Heist, een club uit de eerste amateurliga. Kan u er straks niet bij zijn in het stadion? Dan kan u de wedstrijd fase per fase volgen via Anderlecht-Online.
>> Lees verder

Boeckx maakt wederoptreden tegen Heist (23-06-2018)
Na maanden blessureleed is Frank Boeckx opnieuw klaar voor de dienst. De doelman start vanavond in het oefenduel tussen Anderlecht en Heist. Ilias Moutha-Sebtaoui warmt mee op en speelt wellicht de tweede periode.
>> Lees verder

Opstellingen Heist - Anderlecht: geen Dimata (23-06-2018)
Over twintig minuten start de wedstrijd tussen Anderlecht en KSK Heist. Anderlecht is met 24 spelers naar Heist-op-den-Berg afgereist. Andy Najar, die gisteren niet in actie kwam, is één van hen en hij start in de basis. Landry Dimata speelt niet, maar is wel aanwezig.
>> Lees verder

Wat wij onthielden van RWDM en Heist (24-06-2018)
Anderlecht-online was vrijdag aanwezig op RWDM en zaterdag op Heist. Een relaas van de eerste oefenwedstrijden van het seizoen.
 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.