Vandaag vrijdag speelt RSCA eerste oefenduel tegen RWDM

22-6-2018 10:13:22 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Vanavond 22 juni om 19.30 uur is het zover, dan vechten RWD Molenbeek en RSC Anderlecht uit wie zich dé ploeg van Brussel mag noemen. Belangrijk om te weten is dat er geen handtassen of rugzakken toegelaten ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Dimata inzetbaar tegen RWDM en Heist (22-06-2018)
Wie vanavond of morgen naar de oefenwedstrijden tegen RWDM en Heist gaat kijken, kan er mogelijk Landry Dimata aan het werk zien. Zijn transfer is bijna rond, het is nog wachten op enkele handtekeningen. "Het gaat om een huur met aankoopoptie", bevestigt Luc Devroe.
>> Lees verder

Nog tickets beschikbaar voor RWDM (22-06-2018)
Binnen een paar uur staat RSC Anderlecht voor zijn eerste aftrap van dit seizoen. Paars-wit speelt een vriendschappelijke wedstrijd tegen stadsgenoot RWDM, een echte Brusselse derby dus. Wil je er nog bij zijn, dat kan, tickets kunnen nog aangekocht worden aan het bezoekersloket van RWDM.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.