Morioka: "Natuurlijk was ik erg ontgoocheld"

21-5-2018 10:52:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het seizoen zit er al helemaal op voor Ryota Morioka. Een WK zit er voor de Japanner niet in, hij werd namelijk niet geselecteerd voor de nationale ploeg."Dat ik niet naar Rusland mag? Tja, natuurlijk ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Info abonnementen 2018/2019 (22-05-2018)
RSC Anderlecht heeft op zijn website de nieuwe abonnementsprijzen vrijgegeven. Marc Coucke heeft woord gehouden en er zijn geen prijsverhogingen. Al zijn wel een paar veranderingen. Zo kan men nu cashless betalen via zijn abonnement. En is er een nieuwe categorie van 18 tot 26 jaar aan de eenheidsprijs van 300 euro.
>> Lees verder

Nkaka aangekomen op Anderlecht (22-05-2018)
Alles wijst erop dat we binnenkort Aristote Nkaka mogen verwelkomen als speler van Anderlecht. Sudpresse meldt dat de middenvelder van Oostende rond 9.30 uur arriveerde in Neerpede samen met zijn manager Franco Iovino.
>> Lees verder

Bruno naar Charleroi? (22-05-2018)
Massimo Bruno mag wellicht beschikken bij RSC Anderlecht. Charleroi toont interesse om hem binnen te halen, die was er ook al tijdens de wintermercato. Daarvoor zal het eerst moeten onderhandelen met zijn moederclub Leipzig waar Bruno nog tot midden 2019 onder contract ligt.
>> Lees verder

Kara: "Nog niet gesproken met nieuw bestuur" (22-05-2018)
Kara Mbodji speelde vorige zondag zijn eerste wedstrijd van 2018. En misschien ook zijn laatste voor RSC Anderlecht. Al sluit de Senegalees niets uit. Zijn eerste focus ligt nu bij het WK en de rest is voor nadien. Een transfer of blijven, alles opties zijn open.
>> Lees verder

Spajic en Obradovic in voorselectie Servië (22-05-2018)
Beetje bij beetje worden de WK-selecties bekend van de verschillende landen. Nog twee Anderlecht-spelers die kans maken om op het WK aanwezig te zijn zijn Uros Spajic en Ivan Obradovic. Beide spelers zitten in de voorselectie van Servië.
>> Lees verder

Milic tekent vierjarig contract (22-05-2018)
Antonio Milic geniet momenteel van een welverdiende vakantie. Voor hij op vakantie vertrok tekende hij wel een contact bij RSC Anderlecht. Het is nu nog aan beide clubs om tot een akkoord te komen. Ook Knowledge Musona staat op een zucht van paars-wit.
>> Lees verder

Dendoncker en Sels in preselectie WK (21-05-2018)
Leander Dendoncker en Matz Sels behoren tot de 28-koppige voorselectie die Roberto Martinez heeft bekendgemaakt voor het WK. Op 4 juni vallen er nog vijf spelers af.
>> Lees verder

Ook Asselman wellicht naar Standard (20-05-2018)
Ricardo Sa Pinto maakte na de wedstrijd Charleroi - Standard bekend dat hij volgend seizoen geen coach van Standard meer is. Dit zet de deur open voor Michel Preud'homme. Emilio Ferrera wordt quasi zeker zijn assistent, maar mogelijk maakt nog een Anderlecht-man de overstap.
>> Lees verder

"Volgend seizoen beter. Sorry, veel beter" (20-05-2018)
Hij had vorige week getweet dat hij het liever niet meer deed, maar vanavond deed hij het opnieuw: de tegenstander feliciteren met een overwinning. Aansluitend vermeldde Marc Coucke dat dit Anderlecht blij mag zijn met een derde plaats.
>> Lees verder

Teodorczyk na nieuwjaar met statistieken van topschutter (20-05-2018)
Lukasz Teodorczyk scoorde vandaag tegen Genk zijn vijftiende doelpunt van het seizoen. Na een dramatische heenronde trof de Poolse spits na nieuwjaar twaalf keer raak in zestien competitieduels. 
>> Lees verder

Op één na slechtste play-offs ooit (20-05-2018)
Anderlecht eindigt Play-Off 1 met amper twaalf punten op dertig. In de negen edities die volgens deze competitieformule gespeeld zijn, deed Anderlecht slechts één keer slechter: in 2010-2011 verzamelde Anderlecht elf punten. Ook toen eindigde de club op plaats drie.
>> Lees verder

Anderlecht eindigt play-offs met derde verlies op rij (20-05-2018)
Als Anderlecht na de 1-2-zege op Club Brugge nog even hoopte op de titel, dan is vandaag gebleken dat daar absoluut geen reden toe was. In een wedstrijd die nog absoluut gewonnen moest worden, speelde paars-wit als een natte dwijl en leed het een logische nederlaag.
>> Lees verder

Trebel verkozen tot 'Speler van het Seizoen' (20-05-2018)
In de poll van Anderlecht zelf hebben de supporters Adrien Trebel verkozen tot  'Speler van het Seizoen'. Een logische overwinning voor de Fransman. Hij was de enige die dit seizoen op een degelijk niveau acteerde. Zonder hem boekte paars-wit amper punten.
>> Lees verder

"Aan Hein, Luc en mij om sterkere kern samen te stellen" (20-05-2018)
Anderlecht staat tegen Racing Genk 0-2 achter aan de rust. Het niveau van wat paars-wit op de mat legt is wederom amper om aan te zien. Nochtans ziet voorzitter Marc Coucke dit niet als een wedstrijd zonder inzet. "Maar één ding telt: winnen", tweette hij vanmiddag. Wat daarna volgde, zei nog veel meer.
>> Lees verder

Bram Van Driessche fluit Anderlecht-Genk (19-05-2018)
Bram Van Driessche floot dit seizoen 3 wedstrijden voor Paars-Wit.
Op Sporting Charleroi verloor RSCA met 2-0, nadien volgde een 1-0-thuiszege tegen KAS Eupen en een 2-3-uitoverwinning bij SV Zulte Waregem.
>> Lees verder

Dames eindigen met mooie zege tegen Genk (19-05-2018)
Deze vrijdag speelden de dames van Anderlecht hun laatste wedstrijd in Genk. Aan de rust stond het 0-1 voor de dames van Anderlecht met een goal van Tine De Caigny.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.