Hein Vanhaezebrouck: "Iedereen ziet dat Onyekuru niet klaar is om te spelen

18-5-2018 15:50:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Henry Onyekuru blijft beroeren bij Anderlecht. De Nigeriaan zal niet blijven omdat hij, zo oordeelt hij, door de schuld van paars-wit het WK in Rusland mist. Hein Vanhaezebrouck pareerde: ?Hij is niet ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Onyekuru op weg naar Monchengladbach (17-05-2018)
Henry Onyekuru zag zijn selectie voor Nigeria aan zijn neus voorbij gaan door zijn lange afwezigheid op een veld. De Nigeriaan is ervan overtuigd dat hij fit is, Hein Vanhaezebrouckk niet. En dat zou nu net eens de reden kunnen zijn dat Onyekuru verhuist naar de Bundesliga.
>> Lees verder

Onyekuru afwezig wegens buikgriep (18-05-2018)
Henry Onyekuru was deze week nog niet op Anderlecht. Buikgriep, zo luidt de officiële verklaring. Met transferbeslommeringen zou het niets te maken hebben. Onyekuru's manager onderzoekt momenteel wel of zijn speler in Engeland een werkvergunning kan krijgen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.