Najar: "Ik hoop klaar te zijn voor volgende wedstrijden van eerste ploeg"

26-4-2018 12:8:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Andy Najar speelde voor het eerst sinds september weer een wedstrijd. "Dit voelt goed na maanden zonder match", vertelt de Hondurees bij RSCA TV."Ik werk heel hard om terug te komen en nu sta ik hier. ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

U21: Najar start, Onyekuru op de bank (24-04-2018)
Zoals al eerder aangekondigd maken Andy Najar en Henry Onyekuru vanavond hun rentree bij de reserven. Najar staat in de basiself, Onyekuru start op de bank. De reserven kroonden zich gisteren al kampioen na de nederlaag van Club Brugge tegen Genk. 
>> Lees verder

Najar speelde 75 minuten, Onyekuru 30 (25-04-2018)
Andy Najar en Henry Onyekuru kenden gisteren een positieve terugkeer op het wedstrijdveld. Najar speelde 75 minuten mee. Hij mist nog wat ritme, maar lijkt klaar om zondag tegen Charleroi ook bij de A-ploeg zijn wederoptreden te maken.
>> Lees verder

Blessurenieuws: Kums, Spajic, Najar en Onyekuru (26-04-2018)
Sven Kums, die sinds vorige week sukkelt met een verrekking aan de bil, trainde deze week nog niet mee. Het is erg onzeker of de middenvelder zondag tegen Charleroi kan meespelen. Ook Uros Spajic heeft de groepstrainingen nog niet hervat na zijn enkelblessure.
>> Lees verder

"Morgen beslissing over selectie Najar en Onyekuru" (27-04-2018)
Krijgen we zondag het wederoptreden van Andy Najar en Henry Onyekuru bij de A-ploeg? Hein Vanhaezebrouck sluit het niet uit, vooral Najar maakt een goede kans. "Najar staat duidelijk verder van Onyekuru. Hij zit dichter bij een selectie", zo vertelde de coach vanmiddag.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.