Cobbaut: "Droom om hier te zijn"

26-4-2018 12:0:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht heeft zoals verwacht zijn derde versterking beet: het plukt Elias Cobbaut (20) weg bij KV Mechelen. Hij tekende voor vijf seizoenen.Anderlecht laat er onder Marc Coucke en Luc Devroe geen gras ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

'Transfer Cobbaut is rond' (25-04-2018)
Het Laatste Nieuws meldt dat de transfer van Elias Cobbaut van KV Mechelen naar Anderlecht in kannen en kruiken is. Ook tussen de clubs zou er een akkoord bereikt zijn. De linksvoetige verdediger heeft volgens de krant zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf jaar.
>> Lees verder

Officieel: Cobbaut is een Anderlecht-speler (25-04-2018)
Anderlecht heeft de transfer van Elias Cobbaut officieel aangekondigd. De 20-jarige verdediger van KV Mechelen verbindt zich tot medio 2023 aan de uittredende landskampioen. We stellen de nieuwe Anderlecht-aanwinst graag aan u voor.
>> Lees verder

Tot 3,5 miljoen euro voor Cobbaut (26-04-2018)
Anderlecht moest stevig in de buidel tasten om Elias Cobbaut naar het Astridpark te halen. Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws spreken over dezelfde transferprijs. Paars-wit legde drie miljoen euro op tafel en daar kan nog eens een half miljoen bijkomen aan bonussen. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.