RSCA-beloften kunnen zich morgen tot Kampioen kronen!

23-4-2018 18:14:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Morgen, dinsdag 24 april, staan de paars-witte reserven voor een belangrijke dag. Bij winst tegen Sporting Lokeren kronen ze zichzelf tot kampioen.Omdat we de jongens van coach Emilio Ferrera zo goed mogelijk ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Beloften vieren titel met ruime zege (24-04-2018)
De U21 van Anderlecht hebben vanavond hun titelwedstrijd met 4-1 gewonnen van Lokeren. Aan de rust stond het 1-1 na een strafschopdoelpunt van Milan Corryn (foto). Na de pauze diepten Osman Bukari, Corryn en Nelson Azevedo de score verder uit.
>> Lees verder

Coucke komt belofte na (24-04-2018)
Twee weken geleden was de eerste open training onder kersvers voorzitter Marc Coucke. De training speelde zich af onder een stralend zonnetje, waardoor de temperaturen toch wel hoog opliepen. Coucke deelde toen meteen water uit en de belofte dat er de volgende keer een drankstand zou staan, en zo geschiedde.
>> Lees verder

"Hij heeft mij 14 jaar vermeden" (24-04-2018)
Herman Van Holsbeeck was al een tijdje ongeliefd bij een groot deel van de paars-wit supporters. Maar nu blijkt dat binnen de kring van RSC Anderlecht de ex-general manager niet zo geliefd was. Michel Verschueren stuurde vandaag nog ene opmerkelijke boodschap de wereld in via twitter. 
>> Lees verder

U21: Najar start, Onyekuru op de bank (24-04-2018)
Zoals al eerder aangekondigd maken Andy Najar en Henry Onyekuru vanavond hun rentree bij de reserven. Najar staat in de basiself, Onyekuru start op de bank. De reserven kroonden zich gisteren al kampioen na de nederlaag van Club Brugge tegen Genk. 
>> Lees verder

Boeckx herneemt groepstraining (24-04-2018)
Frank Boeckx herneemt normaal vandaag de groepstrainingen. Na zijn kuur in Duitsland voor zijn hernia, revalideerde hij bij Lieven Maesschalck. Vandaag herneemt hij de groepstrainingen.
>> Lees verder

Laforge fluit Anderlecht - Charleroi (24-04-2018)
Zondag staat speeldag zes op het programma in play-off 1, RSC Anderlecht ontvangt Sporting Charleroi. Nicolas Laforge is aangeduid om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door Frederic Godelaine, Patrick Plumes en vierde official Nathan Verboomen.
>> Lees verder

Anderlecht - Standard uitverkocht (24-04-2018)
Donderdag 10 mei, ontvangt RSC Anderlecht Standard Luik in het Constant Vanden Stock Stadion. Deze wedstrijd is zo goed als uitverkocht, er blijven enkel nog enkele individuele plaatsen ter beschikking. Voor de thuiswedstrijden tegen Genk en Charleroi zijn er wel nog voldoende tickets beschikbaar.
>> Lees verder

Cobbaut heeft voorkeur voor Anderlecht (24-04-2018)
Luc Devroe heeft Elias Coubbaut van KV Mechelen al een tijdje op zijn transferlijstje staan. Er is ook interesse van Genk en Club Brugge voor de linksback, maar zelf gaat zijn eerste keuze uit naar RSC Anderlecht.
>> Lees verder

Onyekuru en Najar met beloften (24-04-2018)
De kans is groot dat Henry Onyekuru en Andy Najar vanavond hun eerste speelminuten maken na hun blessure. Zij zullen aantreden met de beloften tegen Sporting Lokeren. Als beide geen hinder ondervinden na de wedstrijd, behoort een selectie tegen Charleroi tot de mogellijkheden.
>> Lees verder

Beloften kampioen zonder spelen (24-04-2018)
De beloften van Club Brugge verloren gisteren hun wedstrijd tegen Genk met 3-0. Daardoor zijn de reserven van RSC Anderlecht automatisch kampioen. Vanavond spelen ze tegen Sporting Lokeren, maar dit duel is dus niet meer cruciaal voor de titel.
>> Lees verder

Vrije dag voor spelers (23-04-2018)
De spelers hebben er een vrij drukke week opzitten met drie wedstrijden op zeven dagen. Hein Vanhaezebrouck gaf zijn troepen vandaag vrij om morgen met nieuwe en frisse moed de voorbereidingen voor de wedstrijd tegen Charleroi, aan te vatten.
>> Lees verder

Van Holsbeeck woont wedstrijd Charleroi bij (23-04-2018)
Op een wedstrijd van RSC Anderlecht zal je Herman Van Holsbeeck niet meer vinden. Maar dat wil niet zeggen dat het voetbal hem niet meer intresseert. Nadat hij vorige week Eupen-Antwerp bijwonde met Mogi Bayat, zat het tweetal gisteren in de tribune voor Charlerloi-Gent.
>> Lees verder

WK in gevaar voor Biglia (23-04-2018)
Lucas Biglia speelde zaterdagavond tegen Benevento met AC Milan. Na iets meer dan een uur moest de Argentijn de wedstrijd staken. Hij brak twee ruggenwervels en kon het niet meer uithouden van de pijn. Het blijft de vraag of hij op tijd klaargeraakt voor het WK.
>> Lees verder

Anderlecht wil optie Saief lichten (23-04-2018)
Een grote verrassing is het niet, maar RSC Anderlecht lijkt er zeker van te zijn dat het de optie van 3,7 miljoen euro, op Kenny Saief zal lichten. De Amerikaan is een vaste waarde in de basiself van Hein Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

Kums: "Hoop er tegen Charleroi bij te zijn" (23-04-2018)
Sven Kums moest twintig minuten voor tijd de wedstrijd staken. Hij had teveel last van de contractuur in zijn dij en vroeg zelf achter de wissel. Kums hoopt wel opnieuw fit te zijn voor de wedstrijd tegen Charleroi.
>> Lees verder

"Deze goal is om me aan Liverpool te tonen" (23-04-2018)
Lazar Markovic scoorde gisteren zijn eerste goal voor RSC Anderlecht. Zijn adductoren beletten hem om de volledige wedstrijd vol te maken. Maar wat hij vooral wou laten weten: "Deze goal is om Liverpool te tonen dat ik nog leef."
>> Lees verder

Anderlecht strikt jeugdinternational (22-04-2018)
Volgend seizoen ondergaan de jeugdreeksen een forse verandering. Categorie U17 en U19 verdwijnt en wordt categorie U18. Daardoor zijn veel spelers genoodzaakt om een andere club te zoeken. Ook RSC Anderlecht werkt volop aan de jeugdwerking van volgend seizoen. Zo haalde het Johan Bakayoko bij KV Mechelen. 
>> Lees verder

"Het wordt nog knokken voor plaats twee" (22-04-2018)
RSC Anderlecht keerde zonder punten terug naar huis vanuit de Luminus Arena. Hein Vanhaezebrouck beseft dat paars-wit nog zal moeten knokken om de tweede plaats te behalen, want ook de achtervolgers komen dicht aanzetten.
>> Lees verder

Anderlecht zet Koné op transferlijstje (22-04-2018)
Volgens L' Avenir zou Mamadou Koné in beeld zijn bij RSC Anderlecht. De Ivoriaanse spits komt momenteel uit voor Eupen, dat hem huurt van het Spaanse Leganes. Eupen heeft een aankoopoptie op Koné van 1 miljoen euro. 
>> Lees verder

"Dit was onze vrees op 31 januari om middernacht" (22-04-2018)
RSC Anderlecht liet gisteren drie punten liggen op Genk. Marc Coucke viseert niet zijn spelersgroep, maar een mislukte wintermercato: "Dit was onze vrees op 31 januari om middernacht", stuurde Coucke via twitter de wereld in. Een duidelijke sneer naar Herman Van Holsbeeck. 
>> Lees verder

Tweede plaats in gevaar na nul op zes (21-04-2018)
Anderlecht heeft zijn tweede uitnederlaag op rij geleden in Play-Off 1. Op het veld van Racing Genk ging paars-wit met 2-1 de boot in. Als Gent morgen wint in Charleroi, wippen de Buffalo's over Anderlecht naar de tweede plaats.
>> Lees verder

Blessure dwingt Kums vroegtijdig naar de kant (21-04-2018)
Na een uur spelen zat de wedstrijd van Sven Kums in Genk erop. De middenvelder was vooraf twijfelachtig wegens een verrekking aan de dij, maar werd toch opgelapt. Na een uur bleef hij op de grond zitten en gebaarde hij voor een wissel.
>> Lees verder

Teodorczyk geschorst tegen Charleroi (21-04-2018)
Anderlecht kan volgend weekend niet rekenen op Lukasz Teodorczyk. De Pool kreeg tegen Racing Genk zijn derde gele kaart van deze play-offs. Hierdoor mist hij de volgende wedstrijd wegens schorsing.
>> Lees verder

Opstelling: Kums en Teodorczyk fit en startend (21-04-2018)
Anderlecht kan straks tegen Racing Genk rekenen op Sven Kums en Lukasz Teodorczyk. De twee zijn voldoende hersteld na hun kwaaltjes opgelopen tegen Standard en starten. Ook Lazar Markovic komt aan de aftrap. Ryota Morioka begint op de bank.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Racing Genk - Anderlecht (21-04-2018)
Vanavond om 20.30 uur speelt Anderlecht zijn vijfde wedstrijd van Play-Off 1. Het trekt naar Limburg voor een bezoekje aan Racing Genk. Voor de tweede keer op rij had Anderlecht maar twee dagen rust en dat laat zich voelen.
>> Lees verder

"Er lopen op Anderlecht wel 15 'Ollies' rond" (21-04-2018)
Besnik Hasi wordt de laatste dagen al een paar keer gelinkt aan verschillende Belgische ploegen, maar zover is het nog niet. In een interview met de Vlaamse pers spreekt hij zich uit over de verwijdering van Olivier Deschacht naar de B-kern omdat die zou gelekt hebben. 
>> Lees verder

Italiaanse interesse voor Bruno (21-04-2018)
Er is interesse voor Massimo Bruno vanuit Italië. Genoa wil de winger definitief binnenhalen. Bruno komt niet veel meer aan spelen toe onder Hein Vanhaezebrouck en zit bijgevolg ook vaak in de tribune. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.