Onyekuru: "Eind volgende week keer ik terug naar Anderlecht"

24-3-2018 9:27:24 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Bij Anderlecht hopen ze nog een beroep te kunnen doen op Henry Onyekuru tijdens de play-offs. Sinds deze week traint de Nigeriaanse aanvaller ook weer met de bal na zijn knieblessure. Maar terug op Anderlecht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Spelers bezoeken supportersclubs (25-03-2018)
Kara Mbodji blijft hard werken om tijdens de play-offs terug te keren Hij nam ook even de tijd om het eetfestijn van supportersclub "The Globe Shotters" te Denderleeuw, te bezoeken. Ook Uros Spajic en Sven Kums gingen een eetfestijn bezoeken van paars-witte supporters. 
>> Lees verder

Bruno vervanger Appiah? (25-03-2018)
Dennis Appiah is out voor de rest van het seizoen. Volgens Le Soir heeft Hein Vanhaezebrouck al een vervanger op het oog voor de Fransman, namelijk Massimo Bruno. Klein detail, Bruno is eigenlijk een flankaanvaller. 
>> Lees verder

Alle mini-abonnementen verkocht (25-03-2018)
De spelers geloven ook in de titel en dat gevoel leeft ook bij de supporters. Alle mini-abonnementen voor play-off 1 zijn uitverkocht, dat laat RSC Anderlecht weten. Alle vijf thuiswedstrijden worden dus gespeeld voor een vol Constant Vanden Stock Stadion.
>> Lees verder

Geen EK voor voor Amuzu, Sambi Lokonga en co (25-03-2018)
De Belgische U19 hebben ook hun tweede wedstrijd op de eliteronde verloren. Tegen Spanje gingen de jonge Duivels met 3-0 de boot in. Dit betekent dat de Belgen uitgeschakeld zijn voor het EK van komende zomer.
>> Lees verder

Invaller Chipciu ziet Stanciu heerlijk scoren (video) (25-03-2018)
Alexandru Chipciu mocht in de oefeninterland tussen Israël en Roemenië invallen na 61 minuten. Roemenië won het duel met 1-2. Het eerste doelpunt was een wondermooi afstandschot van oud-Anderlecht-speler Nicolae Stanciu. Vanop dertig meter knalde hij in de winkelhaak.
>> Lees verder

Het DNA van RSCA volgens 'NicolasVanOevelen' (23) (24-03-2018)
Vandaag delen we het verhaal van NicolasVanOevelen, een jonge Anderlechtfan van 22. Ondertussen hebben we ook alle antwoorden van de tweede vraag (waarom werd je fan?) verzameld in een tagcloud. Ruwweg zijn er vier hoofdredenen waarom jullie fan werden: het zit in de familie, een sterspeler begeesterde jullie, het voetbal was het mooiste en het stadion / de truitjes spraken jullie aan op jonge leeftijd.
>> Lees verder

Interlandverlies voor Spajic en Teodorczyk (23-03-2018)
De nationale ploegen van Polen en Servië hebben vanavond een oefenduel gespeeld.Servië verloor met 1-2 van Marokko en Ivan Obradovic mocht invallen na 78 minuten. Uros Spajic werd niet opgeroepen. Bij Polen, dat met 0-1 verloor van Nigeria, bleef Lukasz Teodorczyk de hele wedstrijd op de bank.
>> Lees verder

Morioka en Danté gelijk in interland (23-03-2018)
Het duel tussen de Anderlecht-ploegmaats Ryota Morioka en Abdoul Dante is geëindigd op een gelijkspel. Japen en Mali stonden zonet tegenover elkaar in Luik. Kort voor de rust kwam Mali op voorsprong, maar diep in de blessuretijd van de tweede helft maakte Japan alsnog gelijk.
>> Lees verder

Ja-Nee: Kan Anderlecht nog kampioen worden? (23-03-2018)
Volgend weekend starten de play-offs. Krijgen we nog een spannende strijd om de landstitel en zal Anderlecht daar een rol in spelen? Drie redenen waarom Anderlecht geen kampioen zal worden en drie redenen waarom Anderlecht wél de oppergaai zal afschieten.
>> Lees verder

Teodorczyk: "Coucke gaf mij een boost" (23-03-2018)
Lukasz Teodorczyk vertoeft momenteel bij de Poolse nationale ploeg. Wat hij in België niet doet, doet hij wel in Polen: praten met de pers. De Pool scoort weer en heeft dat te danken aan Marc Coucke, zegt hij zelf: "Coucke geeft mij een boost gegeven".
>> Lees verder

Roef langer bij Waasland-Beveren (23-03-2018)
Davy Roef heeft een beslissing genomen, hij speelt ook volgend seizoen bij Waasland-Beveren. Niet onbelangrijk, de Waaslanders hebben ook een aankoopoptie bedongen bij RSC Anderlecht. Na volgend seizoen hebben ze dus de kans om Roef definitief naar de Freethiel te halen. 
>> Lees verder

Seizoen Appiah zit erop (23-03-2018)
Het seizoen van Dennis Appiah is voorbij. De Fransman is geopereerd aan een hernia en is enkele maanden out. Veel opties heeft RSC Anderlecht niet meer op rechts, buiten Alexandru Chipciu, of misschien jongeling Alexis Saelemaekers.
>> Lees verder

Faes, Leya Iseka en co ruim langs Nederland (22-03-2018)
De Belgische U21 hebben vanavond een oefenduel tegen Nederland met 1-4 gewonnen. Wout Faes speelde de hele wedstrijd en Aron Leya Iseka viel in aan de rust. Die laatste gaf de assist voor het derde Belgische doelpunt van Julien Ngoy (Walsall).
>> Lees verder

Ganvoula met Congo tegen Lens (22-03-2018)
De vriendschappelijke wedstrijd van Congo tegen Guinea-Bissau is geannuleerd. Maar er is een vervangwedstrijd voorzien tegen Lens, die gaat vrijdag 23 maart door. Tenminste als de spelers van Congo de match niet boycotten.
>> Lees verder

Anderlecht vrijuit in zaak-Kabananga (22-03-2018)
De Geschillencommissie van de FIFA heeft Anderlecht vrijgesproken in de rechtzaak rond de opleidingsvergoeding voor Junior Kabananga. Zijn ex-club en een spelersmakelaar beschuldigden Anderlecht van het vervalsen van documenten en eisten 100.000 euro plus interesten, maar zij vangen dus bot.
>> Lees verder

Danté: "Volgend seizoen moet het mijne worden" (22-03-2018)
Abdoul Karim Danté was één van de vier U21-spelers die vorige week met de A-kern op teambuilding trokken. Hoewel hij nog geen minuut speelde voor het eerste elftal, voelt Danté veel vertrouwen van Hein Vanhaezebrouck. "Hij praat heel veel met mij en geeft me volop vertrouwen."
>> Lees verder

Open training Rode Duivels (22-03-2018)
Morgen, vrijdag 23 maart, is er om 17u30 een open training van de Rode Duivels in het nationaal trainingscentrum te Tubeke. Uit veiligheidsoverwegingen zijn er maar 1.600 supporters toegelaten om de open training bij te wonen. Deuren gaan open om 16u30.
>> Lees verder

Anderlecht wilde Seck als opvolger Dendoncker (22-03-2018)
Anderlecht sprak in januari met toenmalig Waasland-Beveren-middenvelder Ibrahima Seck over een transfer in juni. Paars-wit wilde de stevige Fransman aantrekken als opvolger van Leander Dendoncker.
>> Lees verder

Onyekuru traint met bal (22-03-2018)
Henry Onyekuru heeft bij zijn moederclub Everton de trainingen met de bal hernomen. De Nigeriaan is er vast van overtuigd om er met de play-offs terug te staan. Bij Anderlecht twijfelen ze aan die bewering. De toekomst zal het uitwijzen wie gelijk krijgt.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.