HLN: "Er is geen interesse van Deportivo La Coruna in Roef"

21-3-2018 11:51:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Dinsdagochtend klonk het gerucht dat Davy Roef terug in beeld zou zijn bij Deportivo La Coruna. Aan die club werd de jonge doelman vorig seizoen enkele maanden uitgeleend. Volgens Het Laatste Nieuws is ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Roef op lijstje Deportivo (20-03-2018)
In een exclusief interview met Anderlecht-Online liet Davy Roef weten dat hij zich goed voelde bij Waasland-Beveren en nog tot eind maart had om een beslissing te nemen of hij al dan niet een seizoen bij de Waaslanders bleef. Maar er zijn kapers op de kust, Deportivo toont verregaande interesse in de jonge doelman. 
>> Lees verder

Roef langer bij Waasland-Beveren (23-03-2018)
Davy Roef heeft een beslissing genomen, hij speelt ook volgend seizoen bij Waasland-Beveren. Niet onbelangrijk, de Waaslanders hebben ook een aankoopoptie bedongen bij RSC Anderlecht. Na volgend seizoen hebben ze dus de kans om Roef definitief naar de Freethiel te halen. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.