Hoe Marc Coucke de macht greep bij RSC Anderlecht

24-2-2018 15:37:24 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Zondag neemt Marc Coucke het roer over bij RSC Anderlecht. De verkoop van de voetbalclub was een verraderlijk schimmenspel waarin geld belangrijker was dan sportief belang. Reconstructie van een financiële ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Coucke: "Ik ga mij smijten" (24-02-2018)
Vanavond zwaait Marc Coucke af als voorzitter van KV Oostende, en dan is het aan RSC Anderlecht. Coucke beloofd alvast om de communicatie naar buiten toe beter en gestructureerder te laten verlopen en geeft meteen mee dat hij lekken niet zal tolereren.
>> Lees verder

"Eerste werk, gesprek met Hein" (24-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck zei gisteren op de persconferentie dat hij al eens gesproken had met Marc Coucke. Ook de toekomstige nieuwe voorzitter geeft dit toe. En het eerste wat op de agenda staat, is een goed gesprek met Hein Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

"Hoe, wat en wanneer, moeten we nog afspreken" (24-02-2018)
De laatste weken verscheen geregeld in de pers dat Luc Devroe samen met Marc Coucke de overstap zal maken naar RSC Anderlecht. Coucke ontkent dat ook niet, alleen moeten er nog bepaalde zaken worden afgesproken.
>> Lees verder

Naast Coucke neemt ook Devroe afscheid van Oostende (24-02-2018)
Marc Coucke nam vanavond afscheid van zijn club KV Oostende. Voor de partij tegen STVV werd hij in de bloemetjes gezet en kreeg hij onder meer een grote beker van Kamagurka. "Want bij Anderlecht zal je op korte termijn toch geen trofeeën winnen", klonk het met een knipoog.
>> Lees verder

Coucke: "Financieel zijn hier enorme mogelijkheden" (25-02-2018)
Om 12.45 uur arriveerde Marc Coucke vanmiddag in Anderlecht. Hij stond meteen de aanwezige pers te woord en vertelde er veel zin in te hebben. "Ik ga een beetje tijd nodig hebben natuurlijk, maar financieel zijn hier enorme mogelijkheden."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.