Boze Coucke: "Ik heb hen alleszins niet verplicht te doen wat ze nu gedaan hebben"

24-2-2018 9:31:24 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck rekende op enkele gerichte versterkingen. Het bleef bij woorden. Anderlecht moest speler na speler schrappen op de verlanglijst. Onder het voorwendsel dat ze duur waren, en dat Anderlecht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Coucke: "Ik ga mij smijten" (24-02-2018)
Vanavond zwaait Marc Coucke af als voorzitter van KV Oostende, en dan is het aan RSC Anderlecht. Coucke beloofd alvast om de communicatie naar buiten toe beter en gestructureerder te laten verlopen en geeft meteen mee dat hij lekken niet zal tolereren.
>> Lees verder

Coucke: "Financieel zijn hier enorme mogelijkheden" (25-02-2018)
Om 12.45 uur arriveerde Marc Coucke vanmiddag in Anderlecht. Hij stond meteen de aanwezige pers te woord en vertelde er veel zin in te hebben. "Ik ga een beetje tijd nodig hebben natuurlijk, maar financieel zijn hier enorme mogelijkheden."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.