Vanhaezebrouck: "Ik heb een reactie gezien op training"

15-2-2018 18:7:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Na de 2-0-blamage tegen KV Oostende uitte Vanhaezebrouck pittige kritiek en dat miste zijn effect niet. "Er moet leven in de brouwerij komen", zei de trainer. "Als je niets doet, gaat de hartslag omlaag ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck: "Markovic nog niet klaar voor invalbeurt" (15-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck zal morgen heel wat jongeren moeten oproepen om het scheidsrechtersblad gevuld te krijgen. Adrien Trebel raakt zoals verwacht niet speelklaar. Ook nieuwkomer Lazar Markovic hoeven we nog niet te verwachten.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Spelersgroep unaniem achter mij" (15-02-2018)
Op zijn persbabbel vanmiddag heeft Hein Vanhaezebrouck ook gereageerd op het bericht van maandag dat niemand in de kleedkamer nog achter hem zou staan. De coach is overtuigd van het tegendeel: "De spelersgroep steunt me nog."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.