Vanhaezebrouck: "Niet over één nacht ijs gegaan in zaak-Deschacht"

15-2-2018 17:53:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

In de aanloop naar het duel met STVV van morgenavond heeft Hein Vanhaezebrouck vanmiddag met de pers gesproken. De trainer van Anderlecht stak van wal met een verklaring over de verbannen Olivier Deschacht ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Deschacht daagt niet op voor training B-kern (15-02-2018)
Olivier Deschacht heeft zich vanmorgen niet gemeld in Neerpede om er te trainen met de B-kern. Officieel luidt het dat hij ziek is, maar vanuit zijn entourage komen er berichten dat hij het niet meer kan opbrengen om te trainen met het tweede elftal.
>> Lees verder

Deschacht wil gesprek met Coucke (16-02-2018)
Volgens Het Laatste Nieuws denkt Olivier Deschacht er ernstig over na om meteen een punt te zetten achter zijn carrière. Maar eerst wil de verdediger een gesprek met de nieuwe sterke man Marc Coucke.
>> Lees verder

Spelers laten Deschacht vallen uit schrik (16-02-2018)
Toch niet alle spelers zouden voorstander geweest zijn om Olivier Deschacht naar de B-kern te sturen. Hein Vanhaezebrouck vertelde gisteren dat deze beslissing genomen was na overleg met de spelersgroep, maar de kranten weten dat de spelers vooral instemden uit schrik en eigenbelang.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.