Van Holsbeeck is druk bezig met transfers: "Maar heb geen contact met Coucke"

Terwijl de naam van Luc Devroe rondzingt als opvolger, probeert Herman Van Holsbeeck "op een waardige manier afscheid te nemen" van Anderlecht. "Ik zit in de laatste rechte lijn van mijn carrière."


Met de overname van Anderlecht door Marc Coucke lijkt er ook een versneld einde te komen aan de carrière van Herman Van Holsbeeck. "In het begin was ik wat ongerust, maar ik heb snel de knop omgedraaid. Iedereen in de club vraagt zich nu af: wat gaat er allemaal gebeuren? Maar de jongere generatie maakt zich meer zorgen dan ik. Ik ben in de laatste rechte lijn van mijn carrière."


"Ik zit 15 jaar bij Anderlecht en ben op een leeftijd gekomen dat ik denk: hoe kan ik op een waardige manier afscheid nemen van deze club. De voorbije 15 jaar is Anderlecht nooit buiten de top 3 geëindigd. Het zou mooi zijn als dat nu ook weer zou lukken."


Wie denkt dat Van Holsbeeck aan het uitbollen is, vergist zich. "We worden hier allemaal goed betaald in de club. Iedereen moet in zijn domein er het maximale proberen uit te halen. Ik zal dan ook mijn uiterste best om deze transferperiode op een positieve manier af te sluiten."


Dat Herman Van Holsbeeck nog in het ongewisse is over zijn toekomst, heeft voor een groot deel te maken dat Marc Coucke pas op 1 maart de touwtjes in handen neemt bij Anderlecht. Is er intussen in de wandelgangen geen overleg dan? "Ik heb geen enkel contact met Coucke. Ik heb de instructies gekregen om via 1 tussenpersoon te communiceren. Coucke houdt zich nu bezig met KV Oostende, ik hou me bezig met Anderlecht."

vanholsbeeck

Van Holsbeeck: “Als we Teodorczyk afgelopen zomer verkocht hadden waren fans ontevreden"
Vanhaezebrouck: "Psycholoog ook nuttig als er geen problemen zijn"
Anderlecht zet Siebe Schrijvers op verlanglijstje
Vanhaezebrouck: "Door de overname zijn middelen beperkt"
Roger Vanden Stock wordt ereburger van Anderlecht
Anderlecht zonder Obradovic, Chipciu en Boeckx naar Genk
Vanhaezebrouck: "Operatie voor Onyekuru onafwendbaar"
Vanhaezebrouck praat met Vranjes
Anderlecht volgt spits van Standard
Anderlecht volgt drie alternatieven voor Vranjes
Charleroi wil aankoopoptie Lukebakio lichten
Anderlecht plant bod op Ghanese flankaanvaller
Pieter Gerkens: "Door het play-offsysteem is alles mogelijk"
Stanciu is medisch gekeurd, Sparta Praag en RSCA praten voort
Rudi Verkempinck: "Stanciu geloofde dat hij het kon keren, maar het is niet gelukt"

Meer nieuws...