Fans met de trein van Bratislava naar Trnava

19-9-2018 9:35:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

?t Belooft een onvergetelijke trip naar Slowakije te worden voor de Anderlecht-achterban. Niet alleen is het prachtig weer in Bratislava - drie dagen 28 graden Celsius -, ook is er een treinreis voorzien ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Trnava - Anderlecht live op Canvas (18-09-2018)
De Europa League-wedstrijd tussen Spartak Trnava en Anderlecht is donderdag live te bekijken op Canvas en op Sporza.be. De wedstrijd begint om 21 uur, de uitzending al een 25 minuten eerder. Filip Joos geeft commentaar.
>> Lees verder

Wat u moet weten over Spartak Trnava (18-09-2018)
Overmorgen start Anderlecht zijn Europese campagne met een uitwedstrijd bij Spartak Trnava. De club uit Slovakije is een nobele onbekende voor de Belgische voetballiefhebber. Hoog tijd om 'de Witte Engelen' eens onder de loep te nemen.
>> Lees verder

Coucke komt later naar Trnava (20-09-2018)
Gisteren vertrok een goed gevuld vliegtuig richting Trnava voor de wedstrijd van vandaag. Het vliegtuig is volledig gevuld met de spelers, bestuur, sponsors, stewards en pers en nog enkele andere die deel uit maken van RSC Anderlecht. Enkel Marc Coucke ontbrak, hij volgt later op eigen kracht richting Slovakije. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.