Uitgeleende Anderlecht-spelers zitten allen op de bank

17-9-2018 10:45:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht heeft heel wat spelers uitgeleend dit seizoen, spelers waar ze nog geen definitieve oplossing voor vonden. Isaac-Kiese Thelin speelde niet met Leverkusen in de met 3-1 verloren wedstrijd tegen ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Anderlecht gaat door met E-sporter (18-09-2018)
Ook in het nieuwe Anderlecht van Marc Coucke is er plaats voor digitale sport. Zakaria Bentato zal paars-wit ook dit seizoen vertegenwoordigen als officiële e-sporter. Zijn profcontract werd verlengd tot eind dit seizoen.
>> Lees verder

Wat u moet weten over Spartak Trnava (18-09-2018)
Overmorgen start Anderlecht zijn Europese campagne met een uitwedstrijd bij Spartak Trnava. De club uit Slovakije is een nobele onbekende voor de Belgische voetballiefhebber. Hoog tijd om 'de Witte Engelen' eens onder de loep te nemen.
>> Lees verder

Trnava - Anderlecht live op Canvas (18-09-2018)
De Europa League-wedstrijd tussen Spartak Trnava en Anderlecht is donderdag live te bekijken op Canvas en op Sporza.be. De wedstrijd begint om 21 uur, de uitzending al een 25 minuten eerder. Filip Joos geeft commentaar.
>> Lees verder

Corryn debuteert met snelle gele kaart (18-09-2018)
Milan Corryn maakte afgelopen weekend zijn debuut voor AS Trencin. Tegen Senica mocht het jeugdproduct van Anderlecht na 77 minuten invallen. Amper één minuut later kreeg hij al een gele kaart. Trencin won met 2-0 en staat derde.
>> Lees verder

Hoe presteren onze Europese tegenstanders? (18-09-2018)
Donderdag begint Anderlecht aan zijn avontuur in de Europa League. Hoog tijd dus om ook de drie tegenstanders van paars-wit wat te volgen. Hoe presteren Spartak Trnava, Fenerbahçe en Dinamo Zagreb in de competitie?
>> Lees verder

Verjaardag webteamlid "Lajoya" (18-09-2018)
We geven het toe, we zijn te laat, maar beter laat dan nooit. Gisteren was de verjaardag van onze nieuwste webteamlid "Lajoya". Zij vervoegde enkele maanden geleden ons team en neemt vooral de Engelse sectie onder haar hoede. Alsnog een gelukkige verjaardag Kelly en bedankt voor je tijd en inzet voor Anderlecht-online !!! 
>> Lees verder

Verschueren: "We kunnen concurreren met Club" (18-09-2018)
Michael Verschueren was gisteren te gast in VISTA!. Naast bestuurslid van RSC Anderlecht is Verschueren ook actief binnen de European Club Association (ECA). Daar werkt men momenteel aan een 'Europa League II', liet Verschueren weten. Natuurlijk liet hij ook zijn licht schijnen op Anderlecht en de 1 op 9.
>> Lees verder

Operatie niet nodig voor Trebel (18-09-2018)
Adrien Trebel ging gisteren op bezoek bij een Duitse specialiste om het probleeem met zijn buikspieren te onderzoeken. Zijn entourage laat weten dat een operatie momenteel niet de beste oplossing is. Positief is dat de kapitein tijdens en na de wedstrijd tegen Genk nauwelijks pijn had. 
>> Lees verder

Delferière fluit Anderlecht - Standard (18-09-2018)
Zondag is het zover, de eerste clasico van dit seizoen voor de A-kern. Scheidsrechter Sebastien Delferière is aangeduid om de wedstrijd tussen Anderlecht en Standard in goede banen te leiden. De aftrap in het Constant Vanden Stock Stadion is voorzien om 18u.
>> Lees verder

U21 vernederen een Standard vol A-kernspelers (17-09-2018)
De U21 zijn met ruime 0-4-cijfers gaan winnen bij Standard. Een erg sterke prestatie, want bij de Rouches speelden A-kernspelers Goreux, Kosanovic, Miangue, Lestienne en Carlinhos mee. Voor Anderlecht scoorden Yari Verschaeren (foto), Mohamed Bouchouari, Jeremy Doku en Sieben Dewaele.
>> Lees verder

Reserven: Selectie Standard - Anderlecht (17-09-2018)
Zondag is het aan de A-kern om Standard te bekampen in het Astridpark. Vanavond is het aan de Reserven, zij trekken wel richting Luik voor hun Clasico. In de Académie Robert Louis Dreyfus, Allée du Bol d’Air 11, 4031 te Angleur nemen ze het op tegen hun leeftijdsgenoten van de Rouches. 
>> Lees verder

EL: Schotse scheidsrechter voor Anderlecht (17-09-2018)
Donderdagavond neemt RSC Anderlecht heb op tegen Spartak Trnava in de City Arena Trnava. De UEFA duidde de Schot Kevin Clancy aan om deze wedstrijd in goede banen te leiden. De 32-jarige Clancy maakte in juli 2012 zijn Europees debuut in de voorrondes van de Europa League.
>> Lees verder

Santini: "De 6-0 tegen Spanje hangt er nog in" (17-09-2018)
Ivan Santini was duidelijk vermoeid tijdens de wedstrijd tegen KRC Genk. Tijd om te recupereren is er niet, want donderdag wacht Trnava en zondag komt Standard op bezoek in het Astridpark. Daarna de 1/16 finales van de Beker van België en enkele dagen later komt STVV op bezoek. 
>> Lees verder

Bakkali: "Mijn tijd komt nog wel" (17-09-2018)
Zakaria Bakkali maakte tijdens de wedstrijd tegen Antwerp een meer dan deftige indruk. Voorbije zaterdag zat hij op de bank. De aanvaller schikt zich momenteel in zijn invallersrol: "Dat is de keuze van de trainer, ik heb daar geen moeite mee."
>> Lees verder

Lawrence wellicht ook out voor Trnava (17-09-2018)
James Lawrence maakte op training een ongelukkige botsing waar hij een hersenschudding aan heeft overgehouden. Het voorbije weekend heeft de verdediger nog doorgebracht in een donkere kamer in het ziekenhuis. Wellicht haalt hij de verplaatsing naar Trnava niet. 
>> Lees verder

Trebel op consultatie bij buitenlands specialist (17-09-2018)
Adrien Trebel heeft al een tijdje last van de buikspieren. Het woord operatie wordt nog niet uitgesproken, maar binnen RSC Anderlecht houden ze er wel rekening mee. Vandaag gaat de Fransman op consultatie bij een buitenlandse specialist, clubdokter Chris Goossens vergezeld hem. 
>> Lees verder

Verjaardag Luka Adzic (17-09-2018)
Vandaag verjaart Luka Adzic! Wij wensen hem van harte een gelukkige 20e verjaardag!
>> Lees verder

Overzicht verhuurde spelers: klinkend debuut Cools (16-09-2018)
Van de spelers die Anderlecht dit seizoen verhuurt, kwamen er dit weekend niet veel in actie. Twee van hen beleefden wel een heerlijke avond: Kobe Cools en Sylvère Ganvoula.
>> Lees verder

Coucke: "Geef ons wat geduld" (16-09-2018)
1 op 9, dat is de balans van RSC Anderlecht na drie wedstrijden tegen Antwerp, Club Brugge en Genk. Véél te weinig, dat geeft ook voorzitter Marc Coucke toe. Toch vraagt hij om nog wat geduld hebben met deze groep. Al zijn niet alle supporters het daarmee eens en missen ze creativiteit in de groep. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Onze beste match van dit seizoen" (16-09-2018)
RSC Anderlecht liet gisteren de drie punten liggen in de Luminus Arena. Makarenko scoorde, maar Dimata stond in de weg. Ondanks het puntenverlies is coach Hein Vanhaezebrouck tevreden met de prestatie van zijn ploeg: "Een gelijkspel was misschien wel logisch geweest."
>> Lees verder

De generatie van ’02: Sardella en Doku (16-09-2018)
Nu de ene jongeling na de andere doorbreekt in het A-elftal van Anderlecht gingen wij eens kijken wie er nog in de wachtkamer van Neerpede zit. Vandaag: de generatie van ’02.
>> Lees verder

Genk smeert Anderlecht tweede nederlaag aan (15-09-2018)
Na een twaalf op twaalf, heeft Anderlecht nu een één op negen behaald. Het verloor vanavond met 1-0 op het veld van Racing Genk. Club Brugge loopt nu al zes punten weg.
>> Lees verder

Sanneh in de basis (15-09-2018)
RSC Anderlecht neemt het binnen een uurtje op tegen KRC Genk in de Luminus Arena. Bubacarr Sanneh staat aan de aftrap, Sven Kums start op de bank. Hij krijgt er gezelschap van heel wat jongeren, zoals Hannes Delcroix, Albert Sambi Lokonga en Edo Kayembe. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Racing Genk - Anderlecht (15-09-2018)
Na een weekend interlandvoetbal hervat Anderlecht vanavond de competitie met een uitwedstrijd tegen Racing Genk. Na de 1 op 6 tegen Club Brugge en Antwerp mag paars-wit eigenlijk niet opnieuw punten verliezen. Eenvoudig wordt dit niet: Genk is momenteel de best voetballende ploeg van het land.
>> Lees verder

De generatie van ’01: Verschaeren, Lissens en meer (15-09-2018)
Nu de ene jongeling na de andere doorbreekt in het A-elftal van Anderlecht gingen wij eens kijken wie er nog in de wachtkamer van Neerpede zit. Vandaag: de generatie van ’01.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.