Hello Bank nu ook hoofdsponsor RSCA-Dames

12-9-2018 11:31:12 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De vrouwen van Anderlecht stonden deze zomer plots even op de tocht na allerhande geruchten rondom Marc Coucke, maar de hemel klaarde achteraf helemaal op. "Misverstanden en we zorgen voor extra budgetten", ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Youth League: Format, loting en selectie (13-09-2018)
Door het EK U17 had het heel wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk pakte de U17 van Anderlecht toch de landstitel. Hierdoor mag het dit seizoen aantreden in het zogenaamde ‘Domestic Champions Path’ van de Uefa Youth League.
>> Lees verder

Bornauw wellicht niet hersteld voor Genk (13-09-2018)
Anderlecht kan zaterdag waarschijnlijk niet rekenen op Sebastiaan Bornauw. De verdediger heeft nog steeds last van zijn enkel. Door deze blessure miste hij twee weken geleden de wedstrijd tegen Antwerp en onlangs twee interlands met de Belgische U21.
>> Lees verder

Beker U21: Nieuwe datum voor Anderlecht-Aalst (12-09-2018)
Doordat vele jeugdspelers van Anderlecht opgeroepen waren voor de verschillende nationale ploegen, werd Anderlecht - Eendracht Aalst in de Beker van België voor U21 uitgesteld. De nieuwe datum voor deze wedstrijd wordt maandag 24 september. De wedstrijd wordt gespeeld in het Belgian Football Centre in Tubeke. Aftrap is om 19u30.
>> Lees verder

Adzic wint, Santini krijgt pandoering (12-09-2018)
In de voorrondes voor het Europees Kampioenschap U21 won Luka Adzic gisteren met de Servische U21 met 1-2 van Rusland. Adzic mocht invallen in minuut 69 en gaf de assist voor de winning goal van Aleksandar Lutovac. Servië blijft zo ruim op kop in de groep met 24 op 24.
>> Lees verder

U21: Dimata zet België op weg naar vlotte zege (11-09-2018)
De Belgische beloften wonnen vanavond van Hongarije met 0-3. Net zoals tegen Malta was het opnieuw Dimata die de score opende. De Belgen waren heer en meester in de eerste helft, maar wisten toch maar één keer te scoren. In de tweede helft trof Dimata na 73 minuten opnieuw raak, dit keer vanop de penaltystip. Siebe Schrijvers legde in de slotfase de 0-3 eindstand vast. 
>> Lees verder

Ticketverkoop voor Croky Cup start morgen (11-09-2018)
RSC Anderlecht ontvangt  op donderdag 27 september Union Saint-Gilloise in het Astridpark, in het kader van de 1/16de finales van de Croky Cup. Tickets voor deze wedstrijd zijn vanaf woensdag 12 september om 10u te koop, zowel online als aan de loketten. 
>> Lees verder

Ndayishimiye trekt naar NEC Nijmegen (11-09-2018)
Anderlecht-talent Mike Trésor Ndayishimiye kiest voor het Nederlandse NEC Nijmegen. Dat maakte de Nederlandse tweedeklasser zonet bekend. "Ik ben blij en trots om de komende drie seizoen voor NEC uit te mogen komen", vertelt de 19-jarige spits die bij Anderlecht einde contract was.
>> Lees verder

U17: Gelijkspel voor België in Polen (10-09-2018)
België U17 neemt momenteel deel aan de Syrenka Cup in Polen. De spelers van Bob Browaeys speelden 1-1 gelijk tegen Polen. Killian Sardella, Bram Van Laere en Anouar Ait El Hadj (foto) stonden aan de aftrap. In de tweede helft vielen Jeremy Doku (67 '), Marco Kana (46') en Rob Nizet (82 ') in.
>> Lees verder

Lambrechts fluit Genk - RSC Anderlecht (10-09-2018)
Zaterdag is het weer zover, dan wordt de competitie voor RSC Anderlecht opnieuw op gang gefloten. Deze keer neemt Erik Lambrechts deze taak voor zijn rekening. Rien Vanyzere en Philippe Vandecauter tekenen present als lijnrechter. Christof Dierick is de vierde official.
>> Lees verder

Kies de slogan op het shirt voor volgend seizoen (10-09-2018)
RSC Anderlecht maakte onlangs bekend dat het in de zee gaat met het, in België vrij onbekende, sportmerk Joma. De reden voor de verandering was omdat de supporters meer inspraak krijgen in het ontwerp. En die inspraak is nu meer concreet. Jij kan mee kiezen welke slogan paars-wit volgend seizoen op zijn truitjes zet.
>> Lees verder

Supporters dromen van Boussoufa (10-09-2018)
Mbark Boussoufa is een transfervrije speler. De voorbije jaren stond hij al eens dicht bij een terugkeer naar RSC Anderlecht, maar hij trok uiteindelijk naar AA Gent. Zonder succes. Nadat het contract van Boussoufa bij Al-Jazeera afliep, is hij dus een transfervrije speler. En dat doet sommige paars-wit supporters al dromen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.