RSCA- fans mogen nieuwe shirt helpen ontwerpen

10-9-2018 15:12:10 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht is aan zijn laatste seizoen met Adidas bezig en speelt vanaf volgend seizoen voor het eerst met Joma. Eén van de beloftes bij de bekendmaking was dat de fans inspraak zouden krijgen en dat ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

U21: Dimata zet België op weg naar vlotte zege (11-09-2018)
De Belgische beloften wonnen vanavond van Hongarije met 0-3. Net zoals tegen Malta was het opnieuw Dimata die de score opende. De Belgen waren heer en meester in de eerste helft, maar wisten toch maar één keer te scoren. In de tweede helft trof Dimata na 73 minuten opnieuw raak, dit keer vanop de penaltystip. Siebe Schrijvers legde in de slotfase de 0-3 eindstand vast. 
>> Lees verder

Ticketverkoop voor Croky Cup start morgen (11-09-2018)
RSC Anderlecht ontvangt  op donderdag 27 september Union Saint-Gilloise in het Astridpark, in het kader van de 1/16de finales van de Croky Cup. Tickets voor deze wedstrijd zijn vanaf woensdag 12 september om 10u te koop, zowel online als aan de loketten. 
>> Lees verder

Ndayishimiye trekt naar NEC Nijmegen (11-09-2018)
Anderlecht-talent Mike Trésor Ndayishimiye kiest voor het Nederlandse NEC Nijmegen. Dat maakte de Nederlandse tweedeklasser zonet bekend. "Ik ben blij en trots om de komende drie seizoen voor NEC uit te mogen komen", vertelt de 19-jarige spits die bij Anderlecht einde contract was.
>> Lees verder

U17: Gelijkspel voor België in Polen (10-09-2018)
België U17 neemt momenteel deel aan de Syrenka Cup in Polen. De spelers van Bob Browaeys speelden 1-1 gelijk tegen Polen. Killian Sardella, Bram Van Laere en Anouar Ait El Hadj (foto) stonden aan de aftrap. In de tweede helft vielen Jeremy Doku (67 '), Marco Kana (46') en Rob Nizet (82 ') in.
>> Lees verder

Lambrechts fluit Genk - RSC Anderlecht (10-09-2018)
Zaterdag is het weer zover, dan wordt de competitie voor RSC Anderlecht opnieuw op gang gefloten. Deze keer neemt Erik Lambrechts deze taak voor zijn rekening. Rien Vanyzere en Philippe Vandecauter tekenen present als lijnrechter. Christof Dierick is de vierde official.
>> Lees verder

Kies de slogan op het shirt voor volgend seizoen (10-09-2018)
RSC Anderlecht maakte onlangs bekend dat het in de zee gaat met het, in België vrij onbekende, sportmerk Joma. De reden voor de verandering was omdat de supporters meer inspraak krijgen in het ontwerp. En die inspraak is nu meer concreet. Jij kan mee kiezen welke slogan paars-wit volgend seizoen op zijn truitjes zet.
>> Lees verder

Supporters dromen van Boussoufa (10-09-2018)
Mbark Boussoufa is een transfervrije speler. De voorbije jaren stond hij al eens dicht bij een terugkeer naar RSC Anderlecht, maar hij trok uiteindelijk naar AA Gent. Zonder succes. Nadat het contract van Boussoufa bij Al-Jazeera afliep, is hij dus een transfervrije speler. En dat doet sommige paars-wit supporters al dromen.
>> Lees verder

Start prono seizoen! (09-09-2018)
Met de loting van de Europese competities, gaat ook onze prono weer van start. De eerste ronde staat online tot en met dinsdag 18 september. Deelnemen is gratis en kan via je Anderlecht-online profiel. Aan het einde van het seizoen zijn er mooie prijzen te winnen voor de winnaar en de trouwste deelnemer. Succes!
>> Lees verder

Makarenko ziet ploegmakkers winnen tegen Slowakije (09-09-2018)
Oekraïne heeft ook zijn tweede wedstrijd in de UEFA Nations League gewonnen. Het won met 1-0 van Slowakije na een late penaltygoal van Andriy Yarmolenko. Evhenii Makarenko bleef 90 minuten op de bank. Door de 6 op 6 is Oekraïne de authoritaire leider in zijn groep.
>> Lees verder

Beker U21: Anderlecht - Eendracht Aalst uitgesteld (09-09-2018)
Morgenavond stond voor de U21 van Anderlecht een wedstrijd in de groepsfase van de Beker van België U21 op het programma. Door de vele selecties van Anderlecht-spelers bij verschillende internationale jeugdploegen wordt deze wedstrijd tegen Eendracht Aalst uitgesteld naar een latere datum.
>> Lees verder

Anderlecht volgt drie jonge Nigerianen (08-09-2018)
Anderlecht blijft zijn vizier richten op Afrika om jong talent op het spoor te komen. Zo weet Allnigeriasoccer.com dat paars-wit drie spelers van de Nigeriaanse U17 op het oog heeft. De concurrentie is wel niet min: ook Ajax en Arsenal hebben de jongens op hun lijstje staan.
>> Lees verder

Sanneh speelt gelijk met Gambia (08-09-2018)
Sanneh speelde vanavond met Gambia een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Algerije. De wedstrijd eindigde op 1-1. Beide goals vielen vlak na rust. Sanneh speelde de volledige wedstrijd. Gambia staat nu op een voorlopige 3e plaats in Groep D met 1 punt uit 2 wedstrijden. 
>> Lees verder

Anderlecht-jonkies winnen twee keer met Belgische U18 (08-09-2018)
De Belgische U18 speelden dinsdag en donderdag twee oefenduels tegen Turkije. Beide werden gewonnen. Met Loïc Masscho (foto) en Lucas Lissens speelden er vier Anderlecht-spelers mee.  
>> Lees verder

Vranjes veroordeeld in Griekenland ? (08-09-2018)
Ognjen Vranjes zou in Griekenland veroordeeld zijn tot acht maanden cel met uitstel, dat meldt in ieder geval de Griekse pers. De aanklacht is: aanzetten tot geweld via sociale media. Hij zou op sociale media aggresief gereageerd hebben tegen de aanhang van Olympiakos. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.