Bornauw waarschijnlijk out voor debuut als belofteinternational

4-9-2018 10:55:4 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Johan Walem en de beloften van Anderlecht spelen interlands tegen Malta en Hongarije. Sebastiaan Bornauw van Anderlecht is opgeroepen, maar zal waarschijnlijk afhaken voor de matchen. ?De revelatie van ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Corryn: "Sneller kans bij Trencin dan in België" (05-09-2018)
Milan Corryn verraste maandag vriend en vijand door Anderlecht te ruilen voor het AS Trencin. Vanwaar de keuze voor Slovakije? In Het Laatste Nieuws geeft hij vandaag tekst en uitleg. "In België kiest men liever voor een 28-jarige."
>> Lees verder

Blessurenieuws: Vranjes, Dauda, Bornauw (05-09-2018)
Ognjen Vranjes zal niet in actie komen met Bosnië-Herzegovina tijdens deze interlandperiode. De verdediger moest afhaken met een blessure. Hetzelfde geldt voor Sebastiaan Bornauw. Zoals verwacht heeft hij met een enkelblessure de selectie van de Belgische U21 meteen verlaten.
>> Lees verder

Loting UEFA Youth League (04-09-2018)
In Nyon werd zopas geloot voor het kampioenenspoor in de UEFA Youth League. De U19 van Anderlecht neemt het in de eerste ronde op tegen FC Admira uit Oostenrijk. Deze wedstrijden worden gespeeld op 3 en 24 oktober. Anderlecht speelt eerst thuis. 
>> Lees verder

Buikspieren beletten Trebel voluit te gaan (04-09-2018)
Adrien Trebel kreeg de voorbije twee wedstrijden de nodige kritiek te slikken. Niet geheel terecht, zo blijkt vandaag. Volgens Het Laatste Nieuws sukkelt de middenvelder met de buikspieren. De voorbije week trainde hij amper met de groep en zondag speelde hij met een inspuiting.
>> Lees verder

Beloften verliezen van STVV (04-09-2018)
De U21 van Anderlecht hebben gisterenavond met 2-3 verloren van STVV. Yari Verschaeren (foto) bracht Anderlecht op voorsprong, maar nog voor de rust scoorde STVV twee keer. Na de rust diepten de bezoekers de score uit tot 1-3. Diezelfde Verschaeren milderde in de slotfase.
>> Lees verder

Bondsparket gaat in evocatie (04-09-2018)
Het gedoe rond de schorsingen voor de voorbije topper Brugge-Anderlecht, is nog niet ten einde. Het bondsparket heeft nu beslist om in evocatie te gaan. De straffen van Wesley, Mehdi Carcela, Ocansey en Brogno werden uiteindelijk geschrapt, en daartegen gaat de bond in evocatie. 
>> Lees verder

"Geld was niet het probleem" (04-09-2018)
Met velen volgden we vorige vrijdagavond de ontwikkelingen rond de transfer van Lazar Markovic. Die ging uiteindelijk niet door, de Serviër zou te hoge looneisen hebben gehad. Maar dat spreekt Markovic tegen via zijn officiële twitteraccount: "Geld was niet het probleem".
>> Lees verder

Bornauw moet wellicht verstek geven voor nationale beloften (04-09-2018)
Sebastiaan Bornauw is enkele weken out met last aan de enkel. De verdediger is opgeroepen voor de nationale beloften, maar moet dus ook daar wellicht afhaken. Vandaag meldt hij zich wel bij beloftencoach Johan Walem, maar zal na bezoek aan de dokter in principe afhaken. 
>> Lees verder

Azevedo vindt onderdak bij Standard (03-09-2018)
Nelson Azevedo heeft een nieuwe club gevonden. De spits, die geen nieuw contract meer kreeg bij Anderlecht, tekende vandaag een overeenkomst bij Standard. Dat maakte hij zopas zelf bekend via Twitter.
>> Lees verder

Online ticketverkoop voor komende vier thuiswedstrijden (03-09-2018)
Standard Luik, STVV, Cercle Brugge en Sporting Lokeren, zijn de volgende vier tegenstanders in thuiswedstrijden van RSC Anderlecht. Tickets voor deze vier wedstrijden zijn online verkrijgbaar. De eerstkomende thuiswedstrijd is op 23 september tegen Standard Luik.
>> Lees verder

U21: Selectie RSCA - STVV (03-09-2018)
Straks nemen de reserven van RSC Anderlecht het op tegen de reserven van STVV. Coach Jonas De Roeck selecteerde 18 spelers voor deze wedstrijd. De aftrap is voorzien om 19u30 in het trainingscentrum op Neerpede, Neerpedestraat 569 te 1070 Anderlecht.
>> Lees verder

Corryn definitief naar FK AS Trenčín (03-09-2018)
De 19-jarige middenvelder Milan Corryn, trekt de deuren van RSC Anderlecht definitief achter zich dicht en trekt naar Slovakije. FK AS Trenčín is actief in de Fortuna Liga, de hoogste Slowaakse competitie. Eind vorig jaar verlengde Corryn bij paars-wit nog tot 2020.
>> Lees verder

Internationale selectie (03-09-2018)
De internationale wedstrijden komen eraan en bij Anderlecht zijn er 22 spelers geselecteerd!

 


>> Lees verder

Anderlecht zet Obradovic uit A-kern (03-09-2018)
Ivan Obradovic mag niet langer meetrainen met de A-kern. Dat meldt Het Nieuwsblad. De Serviër moest vertrekken, maar ging in op geen enkel aanbod. Anderlecht stuurt hem nu naar de B-kern.
>> Lees verder

Overzicht verhuurde spelers (02-09-2018)
Hoe presteerden de spelers die Anderlecht dit seizoen verhuurt? Een overzicht.
>> Lees verder

"Het is zijn eigen schuld dat Markovic hier niet zit" (02-09-2018)
De transfer van Lazar Markovic ging in de laatste uren van de zomermercato niet door. De Serviër zijn looneisen zouden té hoog geweest zijn. Hein Vanhaezebrouck bevestigde dat bericht vandaag nog eens en liet weten dat zowel Marc Coucke als Luc Devroe al héél ver waren gegaan om Markovic alsnog binnen te halen. 
>> Lees verder

Owusu straft laksheid Anderlecht af (02-09-2018)
Voor de tweede keer dit seizoen heeft Anderlecht puntenverlies geleden. Tegen Antwerp begon paars-wit wevelend, maar enkel Pieter Gerkens kon scoren. Na het half uur, en zeker na de rust, zakte Anderlecht in elkaar. In de toegevoegde tijd werd dit afgestraft door William Owusu.
>> Lees verder

Kat Kerkhofs in spionkop, Q-music DJ als 'Ketje' (02-09-2018)
Een opgemerkte gaste deze namiddag in de spionkop bij Mauves Army, Kat Kerkhofs zat er luidkeels mee te zingen én te drinken. Wellicht was mevrouw Mertens er aanwezig voor de opnames van haar nieuwe programma Tipsy. Een programma dat ze maakt samen met haar zus en waarin ze een maand lang elke dag moeten drinken.
>> Lees verder

Bakkali: "Ik voel mij beter en beter" (02-09-2018)
 Zakaria Bakkali maakte vandaag zijn debuut als basisspeler tegen Antwerp. Net als zijn coach is hij van mening dat RSC Anderlecht altijd de drie punten had moeten pakken, en heeft het die kans verspeeld in de tweede helft. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Hadden altijd moeten winnen" (02-09-2018)
Hein Vanhaezebrouck zag net als iedereen die wedstrijd zag, een fantastisch eerste half uur van RSC Anderlecht. Kansen genoeg, maar paars-wit scoorde maar één keer. De tweede helft was ondermaats voor deze ploeg, liet de coach nog optekenen.
>> Lees verder

Eerste basisplaats voor Bakkali en Lawrence (02-09-2018)
Anderlecht neemt het om 14u30 op tegen Antwerp. Hein Vanhaezebrouck kiest voor een verrassend elftal. Zo staan Zakaria Bakkali en James Lawrence voor het eerst in de basis. Bakkali staat op de linkerflank, Andy Najar start volgens een tweet van de club zowaar centraal in de verdediging. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Antwerp (02-09-2018)
Vanmiddag om 14.30 uur geeft Anderlecht in het eigen Constant Vanden Stock-Stadion Antwerp partij. Paars-wit leed vorig weekend zijn eerste nederlaag na vier zeges. Opponent Antwerp heeft elf punten na vijf wedstrijden.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.