Anderlecht grijpt naast Markovic

1-9-2018 0:0:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De fans van Anderlecht kenden een spannende dag. Hun favoriete club heeft na de komst van Bubacarr Sanneh de transfer van Lazar Markovic niet kunnen afronden. Dat maakte Marc Coucke bekend."Beste RSCA-fans, ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Markovic ook nog onderweg ? (31-08-2018)
Volgens verschillende media, zou ook Lazar Markovic nog onderweg zijn naar RSC Anderlecht. Een bericht dat vele fans graag zullen horen, velen onder hen vragen al de hele dag aan voorzitter Marc Coucke via twitter, om de Serviër terug naar het Astridpark te halen.
>> Lees verder

Update: Markovic en RSCA bereiken akkoord (31-08-2018)
Verschillende bronnen melden dat Lazar Markovic ondertussen zijn opwachting gemaak heeft in Neerpede. Ook voorzitter Marc Coucke zou present zijn. Het is wachten op een officiële bevestiging van RSC Anderlecht dat de transfer rond is. 
>> Lees verder

Transfer Markovic struikelde over loon Trebel (01-09-2018)
Dat de transfer van Lazar Markovic naar Anderlecht op de valreep mislukte, lag volgens Het Nieuwsblad aan de transfereisen van de speler. Enkele dagen geleden lekte het hoge loon van Adrien Trebel uit en de entourage van Markovic gebruikte dit om de lat hoog te leggen.
>> Lees verder

"Het is zijn eigen schuld dat Markovic hier niet zit" (02-09-2018)
De transfer van Lazar Markovic ging in de laatste uren van de zomermercato niet door. De Serviër zijn looneisen zouden té hoog geweest zijn. Hein Vanhaezebrouck bevestigde dat bericht vandaag nog eens en liet weten dat zowel Marc Coucke als Luc Devroe al héél ver waren gegaan om Markovic alsnog binnen te halen. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.