Dendoncker: "RSCA-supporters bedankt voor de steun die ik altijd gevoeld heb"

10-8-2018 20:41:10 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Leander Dendoncker zal niet meer te zien zijn in het truitje van Anderlecht. Hij ruilt het paars en wit in voor het oranje van Wolverhampton. Dendoncker werd als jeugdproduct graag gezien in het Astridpark, ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Dendoncker legt medische testen af in Wolves-shirt (09-08-2018)
De transfer van Leander Dendoncker naar Wolverhampton is nu wel heel nakend. De Engelse televisie liet al beelden zien van de Rode Duivel in het shirt van de Wolves. Ondertussen zijn ook de medische testen al achter de rug. De transfermarkt in Engeland sluit vandaag om 18u.
>> Lees verder

Officieel: Dendoncker naar Wolverhampton (09-08-2018)
De deal tussen Wolverhampton, Anderlecht en Leander Dendoncker is rond. Dat laten beide clubs weten. De Engelse promovendus huurt Dendoncker voor een seizoen met verplichte aankoopoptie.
>> Lees verder

Dendoncker op drie na duurste speler uit clubgeschiedenis (10-08-2018)
De absolute jackpot is het uiteindelijk niet geworden. Toch casht Anderlecht serieus voor Leander Dendoncker. Afhankelijk van de bron varieert zijn transfersom tussen de dertien en vijftien miljoen euro. Amper drie spelers leverden Anderlecht ooit meer op. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.