Leander Dendoncker heeft medische testen afgelegd

9-8-2018 14:42:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Leander Dendoncker zag zijn droomtransfer naar de Premier League al een paar keer afspringen, maar nu lijkt het er dan toch van te komen.Leander Dendoncker heeft zijn medische testen afgelegd en werd intussen ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Dendoncker hoopt te spelen bij Anderlecht (08-08-2018)
Teodorczyk, Kara, Obradovic, Sa, eerder ook Thelin: van de jongens die weg mogen/moeten, zat er nog niemand in de wedstrijdselectie dit seizoen. Wat nu met Leander Dendoncker? De speler zelf hoopt alvast nog voor Anderlecht te spelen zolang hij geen transfer gemaakt heeft.
>> Lees verder

Dendoncker vertrokken naar Engeland voor transfergesprekken (08-08-2018)
Leander Dendoncker is op dit moment onderweg naar Engeland om er te spreken met Wolverhampton. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Komt een transfer dan eindelijk in een stroomversnelling? Morgen om 18 uur sluit de Engelse transfermarkt.
>> Lees verder

Officieel: Dendoncker naar Wolverhampton (09-08-2018)
De deal tussen Wolverhampton, Anderlecht en Leander Dendoncker is rond. Dat laten beide clubs weten. De Engelse promovendus huurt Dendoncker voor een seizoen met verplichte aankoopoptie.
>> Lees verder

Dendoncker op drie na duurste speler uit clubgeschiedenis (10-08-2018)
De absolute jackpot is het uiteindelijk niet geworden. Toch casht Anderlecht serieus voor Leander Dendoncker. Afhankelijk van de bron varieert zijn transfersom tussen de dertien en vijftien miljoen euro. Amper drie spelers leverden Anderlecht ooit meer op. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.