Dendoncker geeft hoop op transfer niet op

8-8-2018 9:26:8 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Leander Dendoncker hervat vandaag de trainingen bij Anderlecht. Niet meteen met volle goesting, want de Rode Duivel heeft nog steeds zijn zinnen op een transfer gezet. En ook Anderlecht rekent in principe ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Dendoncker sluit morgen aan (06-08-2018)
Leander Dendoncker is terug uit vakantie, die wat langer duurde dan normaal door zijn WK-avontuur. Deze morgen legde hij de medische en fysieke testen af in Gent en vanaf morgen sluit hij weer aan bij de groep. Concreet nieuws rond een transfer is er niet, al wordt verwacht dat de Rode Duivel nog voor het eind van de maand andere oorden opzoekt. 
>> Lees verder

Dendoncker weigert Marseille, tot onvrede van Coucke (07-08-2018)
Olympique Marseille heeft bij Anderlecht een bod van 19,6 miljoen euro uitgebracht op Leander Dendoncker. Anderlecht hapte graag toe, maar Dendoncker niet. De reden: achter het bod zat het sportinvesteringsfonds Doyen Sports en Dendoncker wil geen speelbal in hun handen worden.
>> Lees verder

Dendoncker hoopt te spelen bij Anderlecht (08-08-2018)
Teodorczyk, Kara, Obradovic, Sa, eerder ook Thelin: van de jongens die weg mogen/moeten, zat er nog niemand in de wedstrijdselectie dit seizoen. Wat nu met Leander Dendoncker? De speler zelf hoopt alvast nog voor Anderlecht te spelen zolang hij geen transfer gemaakt heeft.
>> Lees verder

Dendoncker legt medische testen af in Wolves-shirt (09-08-2018)
De transfer van Leander Dendoncker naar Wolverhampton is nu wel heel nakend. De Engelse televisie liet al beelden zien van de Rode Duivel in het shirt van de Wolves. Ondertussen zijn ook de medische testen al achter de rug. De transfermarkt in Engeland sluit vandaag om 18u.
>> Lees verder

Officieel: Dendoncker naar Wolverhampton (09-08-2018)
De deal tussen Wolverhampton, Anderlecht en Leander Dendoncker is rond. Dat laten beide clubs weten. De Engelse promovendus huurt Dendoncker voor een seizoen met verplichte aankoopoptie.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.