Blessure Antonio Milic valt mee

6-8-2018 17:42:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Goed nieuws uit de ziekenboeg. De blessure van Antonio Milic blijkt minder erg dan verwacht. Tijdens de competitiewedstrijd tegen KV Oostende afgelopen zondag bleef de Kroaat na de rust in de kleedkamer. ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Milic valt uit met blessure (05-08-2018)
Kort voor de rust van Anderlecht - KV Oostende blesseerde Antonio Milic zich door tegen een Oostendse zool te trappen. In de tweede helft nam Hannes Delcroix zijn plaats in. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig zijn blessure is. 
>> Lees verder

Milic hoeft wellicht geen match te missen (07-08-2018)
De kans is groot dat Antonio Milic zondag al gewoon kan spelen tegen Charleroi. Dat schrijven de kranten vandaag. De verdediger moest eergisteren gewisseld worden met een voetblessure, maar die blijkt niet erg te zijn.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.