Vanhaezebrouck: "Ik denk dat Bornauw iets verder staat dan Delcroix"

6-8-2018 16:23:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Geen Sebastiaan Bornauw aan de aftrap bij Anderlecht. Zijn plaats werd ingenomen door Dennis Appiah. Een rechtsachter centraal in de verdediging dus. Maar het werd nog wat erger toen ook Antonio Milic ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Delcroix volgende jongeling die mag debuteren (05-08-2018)
Een week na Sebastiaan Bornauw maakte opnieuw een 19-jarige verdediger zijn debuut voor Anderlecht. Op slag van rust mocht Hannes Delcroix invallen. Delcroix stond al even te drummen aan de deur van het eerste elftal, maar een blessure strooide roet in het eten.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck laat jongeling proeven van A-kern (06-08-2018)
De spelers die gisteren niet in de basis stonden, kregen vandaag van Hein Vanhaezebrouck een stevige training te verwerken. Hierbij mocht hij ook een nieuw gezicht verwelkomen. De 16-jarige Killian Sardella mocht vandaag al eens proeven van het grotere werk. Ideaal moment voor een kleine voorstelling.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.