Leander Dendoncker meldt zich maandag op training bij paars-wit

4-8-2018 16:21:4 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Eigenlijk hadden ze hem niet meer terugverwacht op Neerpede, maar Leander Dendoncker meldt zich maandag gewoon op training bij paars-wit. De middenvelder heeft zijn droomtransfer immers nog niet te pakken.En ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Dendoncker schakelt nieuwe makelaars in (06-08-2018)
Leander Dendoncker steekt een tandje bij om een nieuwe club te vinden. Het Nieuwsblad weet dat het jeugdproduct van Anderlecht een contract getekend heeft bij een nieuw makelaarskantoor. Het bureau Wasserman van Rob Jansen moet hem aan zijn gedroomde transfer helpen.
>> Lees verder

Dendoncker sluit morgen aan (06-08-2018)
Leander Dendoncker is terug uit vakantie, die wat langer duurde dan normaal door zijn WK-avontuur. Deze morgen legde hij de medische en fysieke testen af in Gent en vanaf morgen sluit hij weer aan bij de groep. Concreet nieuws rond een transfer is er niet, al wordt verwacht dat de Rode Duivel nog voor het eind van de maand andere oorden opzoekt. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.