Anderlecht zonder Kums en Najar tegen Oostende

3-8-2018 17:17:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht ontvangt dit weekend KV Oostende voor zijn eerste thuismatch in de Jupiler Pro League. Een match waar wordt naar uitgekeken, al zullen enkele sterkhouders er niet bij zijn voor paars-wit.Andy ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Oostende komt te vroeg voor Saief en Najar (03-08-2018)
Kenny Saief (foto) en Andy Najar doen alweer delen van de groepstraining mee, maar de kans dat ze zondag tegen Oostende al in actie komen, is klein. Emmanuel Sowah en Sven Kums zijn sowieso out voor dit duel.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - KV Oostende (05-08-2018)
Vanmiddag om 14.30 uur speelt Anderlecht zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Een vernieuwd Anderlecht in een vernieuwd Constant Vanden Stock-stadion. Tegenstander is KV Oostende, de ex-club van Marc Coucke, Antonio Milic, Knowledge Musona, Luc Devroe en nog enkele andere nieuwe stafleden.
>> Lees verder

Opstelling: Anderlecht - Oostende (05-08-2018)
Anderlecht ontvangt om 14u30 KV Oostende. Het begint met tien dezelfde namen als tegen KV Kortrijk. Enkel Bornauw ontbreekt, vermoedelijk door een blessure. Appiah neemt zijn plaats in.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.