Dynamo Kiev wil Thelin huren met aankoopoptie

3-8-2018 10:3:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht wil de komende weken nog enkele spelers van de hand doen. Een van de pionnen die nog weg mag, is Isaac Kiese Thelin.De interesse in de Zweedse international van paars-wit wakkert aan. Het ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Newcastle en Lokomotiv Moskou doen bod op Thelin (02-08-2018)
RSC Anderlecht heeft een bod ontvangen voor Isaac Kiese Thelin van Newcastle en Lokomotiv Moskou. Deze laatste speelt ook Champions League en zou momenteel het meeste kans maken om de Zweed effectief binnen te halen.
>> Lees verder

Newcastle ontkent interesse in Thelin (02-08-2018)
Deze morgen raakte bekend dat zowel Newcastle als Lokomotiv Moskou interesse toonden in Isaac Kiese Thelin. De Magpies ontkennen echter de interesse in de Zweedse spits en zeggen een andere piste te volgen. Hoe het met de Russische interesse zit is niet duidelijk.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Kara en Thelin ? Geen commentaar" (03-08-2018)
Nog steeds geen Isaac Kiese Thelin en Kara Mbodji op training bij RSC Anderlecht. Onvermijdelijk kreeg Hein Vanhaezebrouck dus de vraag hoe het met de transfers zat van beide spelers. Maar de coach was kort en duideljik: "Geen commentaar, dat zijn zaken waar ik mij niet moet mee bezighouden. Ik concentreer mij op Oostende nu."
>> Lees verder

Ook Leverkusen doet bod op Thelin (04-08-2018)
Het Nieuwsblad weet dat ook Bayer Leverkusen concrete stappen onderneemt om Isaac Kiese Thelin over te nemen van Anderlecht. De Duitse club bracht bij Anderlecht een bod uit om de Zweed te huren met aankoopoptie.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.