Newcastle United en Lokomotiv Moskou bieden 5 a 6 miljoen euro voor Thelin

2-8-2018 15:1:2 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Isaac Kiese Thelin oogstte kritiek bij Anderlecht en deed het wel prima bij Waasland-Beveren. Thelin mocht met Zweden naar het WK in Rusland en kwam er ook aan spelen toe. Bij Anderlecht hadden ze hem ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Newcastle ontkent interesse in Thelin (02-08-2018)
Deze morgen raakte bekend dat zowel Newcastle als Lokomotiv Moskou interesse toonden in Isaac Kiese Thelin. De Magpies ontkennen echter de interesse in de Zweedse spits en zeggen een andere piste te volgen. Hoe het met de Russische interesse zit is niet duidelijk.
>> Lees verder

Thelin nu genoemd bij Dinamo Kiev (03-08-2018)
Dinamo Kiev is de jongste club die gelinkt wordt aan Isaac Kiese Thelin. Volgens Het Nieuwsblad willen de Oekraïners Thelin halen als opvolger van Dieumerci Mbokani. Enig probleem: Kiev wil Thelin eerst huren met aankoopoptie, Anderlecht wil liefst meteen verkopen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.